Besday Party Reen Dan Laura

Kisahnya, satu besday party, I mean suprised party dibuat untuk Laura dan Reen semalam di rumah Kos. Agak ceria dan meriah suasana sebab Reen actually tahu akan suprised untuk Laura, tapi tak tahu bahawa dia juga akan dikejutkan. Hiks. Beriya dia mengangkat dulang tu, rupa-rupanya ada satu kek lagi di bawah. Terus sentap Mak Enon, besday mak lama lagi. Napalah aku tak lahir bulan lapan jugak? Hiks!

Kek Laura, Mocha katanya. Tapi aku rasa sikit jek. Sebab tak minat mocha. Hiks!

Yang ini pulak kek Reen. Siap ada buah-buahan tropika lagikk!

Laura meniup lilin. Agaknya apa wish dia eks? Nak mak buat speku ker? Oopss!

Reen memotong kek dengan gaya seorang diva

Antara sajian yang dihidangkan. Simple sajork.. tapi kami yang datang cukup berpuas hati. Terima kasih tuan rumah eks!

Mak berangan diva kat sana. Bermekap bagai ni. Walauponn..


Ann kontrol ayu sajork. Tengok jam dia, siap ada bintang-bintang di ufuk timur lagi tuh.


Charm yang datang lambat. Dating katanya. Masuk-masuk terus makan. Lapar la tu!


Appan a.k.a Cipan a. k.a Sampan a.k.a. Papan. Banyak nama dia. Lariiiiiiiiiik! Cepat kontrol perut. Ooopps!


Mak dengan Charm.


Ada lagi gambar menarik dan haruzzzz dibuat speku ni. Sabar eks. Mak sedang cuba mendapatkannya. Nanti dah ada haruzz mak speku habis-habisan di sini. Hiks!

~ by adriananatasya on August 11, 2008.

One Response to “Besday Party Reen Dan Laura”

  1. Wah…Riana Shanteek mlm tu, makan hati Alicia Keys nengok huh huh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: