Extended From The B’day Party

Sejak bila akak ada buat episod-episod entry nih? Hiks! Tapi kali ni gambar-gambar ni disumbangkan oleh EnKOs yang hensem menawan tertarik kau memang da bomb ittew. Tapi aku tahu ada lagi gambar dia tak bagi aku ni. Gambar skendelessss ittew. Hahahaha. Harap-harap ko bagi leh eks. Nak buat koleksi sajork. Lariiiiiiiiiiiiik!

Memepersembahkan hadiah dari Cik Ann kiter. Dibungkus rapi seperti kotak teh dari CameronHighland. Matilah aku! Yang penting mana hadiah dari akak? Ada.. dalam beg ittew.

Kipas cina ku sudah keluar. Rumah Kos panas. Lampu dia kuning. Matilah aku, kutuk rumah orang. Lariiik!

Masih berangan cantik walaupon adoo…

Siapakah yang sedang menjamu selera ittew? Speku? Hiks. Kos, mana gambar aku ngan dia. Ko tak baik tau. Speku kedua. Kenapa Ann dok jauh ngan Koko? Masih menghadapi masalah rumah tangga kah? Pepandai je aku kan? Habisla pas ni aku kene carut!

Ya.. ittew dia speku ittew. Tapi kenapa muka aku kurang canteq kat sini? Oh tidakkkk!!!! Salah angle ni. Matilah!

~ by adriananatasya on August 12, 2008.

6 Responses to “Extended From The B’day Party”

  1. waakaka riana.pic ko ngan mr scan tu xde ag ek?hiks…wakakakaka..sian ko..mm tu r..nape jua
    akak ann duk jauh tu??pinjam kipas jap…

  2. adriana… you have a beautiful eyes!

    wahhhh… chantek kipas????🙂

  3. kipas itew over…ngeh ngeh…kim salam dgn yg pegang rambut ko itew…hensem lah dia dan cute sgt….wakakakkaka

  4. Wah…Riana punya scandal telah muncul jua…ibarat lagu, WALAU KAU DIMELAKA…AKAN KU JELANG…tiba-tiba dia menjejaki Riana ke KL ya

  5. wah… banyaknye speku. Fifiey mau tarik rambut dengan aku ke???? Hiks!

  6. jomlah tarik rambut…wakaakkaka…errr ikhlas ni kim salam cute kater kat dia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: