TAG Dari Kak Senduk Pancawarna Delima Tembaga

“ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN ”It has been done according to the following rules:
1. The winner may put the logo on her blog.
2. Put a link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put links to the blogs.
5. Leave a message for your nominees
Type your summary here

Gittew kaedahnya. Tang mana yang kreatifnya pun mak dinch taw. Harueskah aku terima award ini? Isk.. isk…. Sat na.. mak nak tukar baju evening dress ekor meleret-leret mak, mekap meletop bagai. Nak jalan atas rek kapet kan… nak ambek award dari Kak Senduk ni. Larik! So setelah diumukan calon-calonnya, dan nama mak dinobatkan sebagai pemenang, maka mak pon meloncat-loncat kegembiraan sambil berjalan catwalk ke atas pentas untuk menerima award yang tidak seberapa ini.

Assalamualaikum (Gittew… ala-ala intro Tok CT pulak) Syukur Alhamdulillah (sambil mengeluarkan selendang dari dalam beg Dior, dan menadah tangan memohon doa dan memandang ke arah kiblat) kepada Allah yang memanjangkan umur saya supaya saya dapat berada di majlis yang gilang gemilang ini. Terlebih dahulu saya nak ucapkan terima kasih kepada pihak juri yang memandang serius kepada bakat berblogging anak tempatan (motippp?) Err… kameraman tolong pukus kat muka I yek! (sambil mengeluarkan sekeping kertas ucapan dari dalam tas tangan LV (*pengsan). Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan terima kasih yang tak terhingga kepada kedua ibu bapa saya kerana melahirkan dan memebesarkan ankmu yang waruk ini. Terima kasih kepada semua kawan-kawan yang menyokong saya di masa susah dan senang. Dan tidak dilupakan juga, saya ingin ucapkan terima kasih kepada semua anak-anak ikan Putra Perdana dan yang berada di sekitar Puchong, kerana tanpa anda, tiadalah saya di sini. Hadiah ini untuk anda semua. Hoyeah! Hoyeah! Juga.. lastly kepada ahli fanclub saya DAVOR (D Voice Of Riana) yang menjadi tulang belakang kepada kerjaya saya. Tak dilupakan kepada penaja bedak dan fobdation saya hari ini iaitu Elianto. Tanpa Elianto maka pecah rumahlah wajah saya. I love uols! (sambil lambai ratu)

Nah, hambek ko. Nak sangat mak membuat ucapan kan? So award ini dengan bangganya mak nak lanjutkan kepada Cik Temah, Cik Fifiey, Incik OKF, Incik KOS dan Incik APPAN. Harap maklum. Daaa!

~ by adriananatasya on August 14, 2008.

5 Responses to “TAG Dari Kak Senduk Pancawarna Delima Tembaga”

  1. ADOI…aku kena TAG lagi ker? ( mcm never ending Story la Pulak ). Tak abis2 kamo dgn ucapan berangan tu ya…mentang2 la tak diberi peluang berucap masa dapat kemenangan Juara Pertandingan Logo tu. Ok la…kebetulan dah tak de bahan, nanti ada free aku buat juga assignment yg mengada ni heh heh heh

  2. wkakaa….assignment mengada ker??wkaka.bro.b4 that..wat dulu assignment sy tu..

  3. lastly kepada ahli famclub saya DAVOR (D Voice Of Riana) yang menjadi tulang belakang kepada kjerjaya saya. I love uols! (sambil lambai ratu)….SIB BEK FAMCLUB EK…HIKS..

  4. mcm aku dah buat lah jadi entry tapi takper….aku buat balik

  5. perghh..panjang giler ucapan ko…
    hahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: