Cinta? Apa ittew?


Tengoklah KLCC tieww.. Ittew lambang cinta kita berdua. Satu awak, satu saya.


Aiyoo… Fifiey dan Miji kawin lah uols! Tengok tu.. pasangan merpati dua sejoli! Bagai pinang dibelah dua gittew! Kepada Fifiey dan Miji, Akak dengan ini menadah tangan memohon doa kepada Ilahi semoga jodoh kamu berpanjangan hingga ke cucu cicit. Kita tak tahu apa yang akan terjadi hari esok jika kita berhenti hari ini. (*tetiber termasuk dialog dari filem LOVE ni apasal?) Tengoklah tu, Fifiey sungguh manis di hari persandingannya. Mana OKF? Katanya nak jadi pengapit Miji? Oops*

Gittew tajuk hari ini. Hiks. Cinta tu apa? Tengok kawan-kawan ada kapel, hati ni sedij jugak. Akak non adooo… skandel aderla. Ader ker manusia yang nak menerima akak ni? Setakat ini tidak pernah kutemui lagi. Yang ada semata-mata kerana seks sahaja. Ittew kenyataannya. Akak nak jugak feeling bercinta until the end of time katanya. Kalau adapun setakat 6 bulan, setahun, dua tahun, tidak lebih dari ittew. Walaupun akak tahu tak mungkin sampai ke jinjang pelamin. Sob.. Sob..


Akak berangan je uols. Nak pakai wedding dress gilak santeq macam Melania Knauss ni? Yang penting kalau Akak kawin, Akak kene lagi vouge dari Ann ngan Koko. Akak nak wat pesta 10 hari 10 malam. Pastu Akak nak jemput Tok CT ngan Stacy nyanyi untuk majlis perkahwinan Akak, boleh?

Kenapa Akak meroyan hari ini? Ntahlah. Akak tengah tunggu bos akak datang bayar baki gaji akak ni. Ni yang akak meroyan ni. Sorryla uolss.. tak pasal-pasal kene baca luahan hati yang ngok binti bodoh ini. Har har har!!!

~ by adriananatasya on August 18, 2008.

3 Responses to “Cinta? Apa ittew?”

  1. weiiii….

  2. wakaka…lawak2..fifiey ngan miji..ahaks..siap akak ann ngan abg koko ag tu..adoi..10 ari 10 mlm??xnk jemput aku skali ke wat konsert??adoii..wei2..cinta itu buta wei..xmngenal pangkt..darjat..arta @ rupa..aku ase ko ni demand sgt kot..nk yg encem2..adoi…

  3. apa kes aku dlm ini citer wehhhhhhhhhhhhhhhh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: