Klon Andhika

Akak dapat email tadi, komen tentang post lama akak berkaitan Andhika Pratama. Sila klik link ni kalau tak hengat occays! Dia kata dia ada jumpa klon Andhika Pratama versi Malaysia. Akak excited gak nak tengok, kot kot betul ke. So inilah gambarnya. Korang bandingkan dan bezakanlah, sama atau tidak.

Yang ni original Andhika Pratama

Yang ni pulak versi Malasyia


Sama dak?? Huhu… kan dulu akak cakap nak cari boypren muka cam Andhika Pratama, nidah jumpa dah. Tapi malang nya cik gayah la pulak. Lariiiiiiik!! So sesaper ada kawan muka cam Andhika Pratama, rekemenlah kat akak eks. Hiks!

~ by adriananatasya on August 29, 2008.

2 Responses to “Klon Andhika”

  1. Cuba tengok pic dia yang pakai kemeja putih jalur2 tu…

    lagi la sama🙂

    Anyway, in person mmg sama…cuma dia kurus sikit…
    Kerja kat OKR, duduk kat jalan Klang Lama.

    Sekian, terima kasih.

  2. wah okr… dekat jek ngan umah haku ni… kene tukar identiti pas ni… jadik gayahla pulak.. hahahha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: