Barang Lama Usah Dikenang

Aku dok godek-godek laci haku malam tadi, terjumpa miniSD aku yang dah berkurun hilang. Aku ingat aku takkan jumpa lagi miniSD ni sebab dah lama sangat aku tak jumpa. Sayang miniSD ni sebab ada gambar percutian aku sempena besday aku yang lalu. Sayangnyer… waaaa… nak nages nihh. Rindu kat Pangkor. Dahla hari tu aku melawat blog Eleza, ada gambar dia gi Pangkor. Tak kira!!!! Pas raya ni haku pergi Pangkor. Tapi gambar percutian ni special sikit sebab pas gi Pangkor, haku jenjalan kat Cameron Highland lak. Layan jekk.. Cam ketinggalan jaman lak haku ni.. Hiks!

Photobucket
Tetap berangan snappy gambar abang-abang hensem di tepi pantai. Awass! Ini Bulan puasa. Jangan tenung lelebih eks! Yang penting tengoklah gambar helmet Incik Casper di bawah tu? Cam ninja tetel kan? Hiks!

Photobucket

Photobucket

~ by adriananatasya on September 1, 2008.

7 Responses to “Barang Lama Usah Dikenang”

  1. wakakaakakkakakakaa..

  2. oit… aku rasa aku baru je tekan publish… dah ada komen… mak aiii…

  3. ahahahah aku terasa name aku diseru seru desaru.. aku komen laaa😉

  4. kemas je aku tgk blog ko nyah. i like!!!

  5. kemas dan teratur celah mananya??? hahahah… cam terabur je ni..

  6. weh tu casper ker?? asal nmpk kurus?? wahahahaha .. cam ada misai mawi jerk ? aiyak.. x mcm casper la… slim gittew.. hahaha

  7. dulu2 semua kurus2 ann.. sekarang ni jek semua dah plus size

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: