Tag Dari Puan Cokolat

Sedap-sedap berehat pas berbuka puasa, tetiber keamanan kiew disergah oleh Puan Cokolat yang sungguh Chocky ittew. Kena tag rupanya. Alahai, lama dah takde orang tag haku. Kira bangga jugalah ni. So inilah jawapan kepada tag ittew. Let’s baca:

Photobucket

**RULES**
“The rules of the game get posted at the beginning. Each player answers the questions about themselves. At the end of the post, the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves them a comment, letting them know they’ve been tagged. Let the person who tagged you know when you’ve posted your answer.”
**END**

1) What were you doing 5 years ago?

Photobucket

2004 la khann? Hiks.. Aku keje as a supervisor kat satu kedai buku kat Puchong. Best keje situ sebab leh baca buku pree of cass. Tapi lama-lama ada masalah sikit dengan pihak pengurusan membuatkan haku mengundurkan diri seketika. Time tu segala jenis buku haku baca. Buku cina pon aku redah je. Pada malam hari aku buat show paperdoll di kelab-kelab sekitar Bukit Bintang KL. Mrasalah mak berangan jadi macam-macam artis time tu. Meh aku share satu pic, haku ngan headgear bagai ni. Ko hengat ringan??? Pada yang tak tahu apa ittew paperdoll show.. sila lihat video di bawah yek. Ni contoh dari the great diva, Ursya

2) What were the 5 things on your to do list today (03 Sep 08, Wednesday)?

-Makan roti john dari gerai budak cute yang aku cakap semalam
-Top-up hp mek
-Chating kat chatroom SFC sampai jari kramp
-Sebelum balik umah kang, haku nak singgah kedai. Nak beli ubat nyamuk. Sekarang ni nyamuk banyak betull. Belia Benci Nyamuk!!
-Kang sebelum tido haku nak kol abang cayang haku la. Hiks!

3) What are 5 snacks that you enjoy?

-Cheesse Cake. Wah.. gemukpon takpe.
-Kerepek ubi. Jam jahil jek aku ni kan?
-Ingat McD, ingat fries
-Keropok ikan
-Aiskrim vanilla, if consider as snack lah!

4)What are 5 things that you would do if you were a billionaire?

-Beli umah atas bukit. Kalau dari bawah nampak umah haku jek
-Beli kereta dan upah driber. Perlu ke mak nak dribe sendiri?
-Mak pergi kat area banyak anak ikan cam Puchong Perdana tu, mak kipas-kipas duit depan dorang dan pulang dengan selori anak ikan
-Mak nak melancong ke seluruh dunia, pastu wat umrah. Hahahahahrrrr [ketawa cam syaitooonnnn]

5) What are 5 jobs you’ve had?

-Waiter kat pizza hut Taman Maluri Cheras
-Pekerja di Revolving Restaurant Seri Angkasa, KL Tower
-S.A kat Jusco Wangsa Maju dan Bandar Puchong
-Supervisor kat kedai buku
-Bos [ I man Cam Bos] kat cyber cafe

6) Kena tag 5 org… Hahhaha.. inilah masa yang ku tunggu-tunggu!

-Temah
-Okfind
-Fifiey
-Nakamichie
-Appan

Buat jangan tak buat!!

~ by adriananatasya on September 3, 2008.

One Response to “Tag Dari Puan Cokolat”

  1. giler gigih ko nokk mencarry mende atas paler tuuu….!!!!
    ahahah…
    btw.. tenkiu for the reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: