Pertemuan Dengan Stacy Ntah Kali Ke Berapa Ntah?

Well, ini cuma separuh daripada apa yang dapat aku siarkan. Gambar full aku belum dapat lagi. Tapi ini merupakan satu fotografi khas sempena Ramadhan untuk website dan blog Rasmi Stacy Frenz. Yang penting haku jadi mekap artist Stacy malam tu. Walaupun ada beberapa masalah yang timbul, namun berjaya juga diatasi dengan jayanya. Yang penting we have fun. Layanla..

Sedikit info mengenai aku, dan solekan.
Aku dah menyolek sejak 4 tahun lepas rasanya. Biasanya untuk majlis perkahwinan, diner & event serta show. Setiap orang ada cara mereka tersendiri. Bagi aku, aku suka mengikut cara jurusolek Datok CT di Indonesia, Mia yang memulakan solekan pada mata. Kemudia barulah menyapu fondation dan bedak. Tapi aku lain sikit. Asas solekan akan kulakukan terlebih dahulu, namun setelah 100% bahagian mata selesai, barulah aku akan lakukan rutin-rutin seterusnya. Lengkap solekan mata termasuklah siap dengan bulu mata palsu dan seterusnya. Lain padang lain belalang. Kenapa aku cerita ni? Ntah? Hahahaha!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

~ by adriananatasya on September 7, 2008.

5 Responses to “Pertemuan Dengan Stacy Ntah Kali Ke Berapa Ntah?”

  1. ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! wehh apasal taruk gambo aku juling tuh weh!! haremmmm ko riana! huahuahua.. plak tu ada 3 keping.. cam x der umat lain ko nk taruk kat situ ker… huahuauhaua…

  2. tlg edit gambo aku itu pls…
    hahahaha…. crop crop..

  3. weh… aku tak simpan copy. wakakakka…. aku blurkan jek.

  4. riana… cantek hokeh hasil keje u! magic touch gitu…! siyes cantek….. :)) teruskan dear… :))

  5. Wah…keluar juga bakat ko menyolek ya….yg penting org yg disolek tu adalah Stacy…huh huh huh satu pengalaman manis tu Riana menyolek si Juara AF6

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: