Arrgghhh… Tension Betul!!!

I’m sorry guys. Aku agak moody sejak semalam. Dua perkara terjadi dalam masa yang sama. Aku tak tau macam mana nak start bercerita.

CERITA SATU

Aku bakal menganggur lagi. Semalam bos aku datang, dan beritahu bahawa dia akan menutup syarikat ini, dan berpindah ke Bangi. Korang bayangkanlah, nak raya dah kan? Susah hati aku dibuatnya. Dia tak bagitahu lagi tarikh tutup. Tapi aku memang sesangat sedih. To all my frenz, lepas ni maybe aku akan jarang-jarang online dah. To StacyFrenz, jika perlu aku akan letak jawatan webmaster. Macam mana aku nak apdett blog rasmi tu lagi kalau aku cuma ada masa pada waktu malam untuk online. Arrgghh!! Tensionnya!!!

CERITA DUA

My boyfriend bakal berkahwin. Cinabeng tul! I’ve been with him for 8 years, alih-alih nak kahwin bulan dua tahun depan, dan bertunang pada hari raya nanti. Wadefakkk???? I single kembali????? Tapi tetap sedih. Itu sahaja yang boleh aku cakap buat masa ini. Wassalam.

Newly Updated At 05.03 pm
Punyala tensen dok pikir hal ni, sampai habis layout blog aku aku dajalkan. Sob.. sob…

~ by adriananatasya on September 10, 2008.

4 Responses to “Arrgghhh… Tension Betul!!!”

  1. 1: aduh camne ni… sapa lak nk apdet blog selalu ni.. aiyOOo.. weh riana kat tmpt aku keja ni.. ada org nk amik keja… jaga gallery.. (painting) basic + komisyen pastu ada bonus! nk try tak??

    2: riana saba la… mungkin ada hikmah .. mana tau noks.. ko jumpa jejaka lg tampan… saba yer noks!

  2. cam menarik.. tapi transport poblem la.. haiyaaaaa

  3. riana..
    kita senaseb.. juba g baca kat my past entries… but at least my boss bg 2mths notice. i know how do you feel…huhu!!! jgn give up… mesti ada rezeki u dkt tempat lain.. i pon dah dpt keje lain pas raya ni…
    GOOD LUCK YEAA!!!

  4. 1) riana..try ar kt tmpt akak ann..cam yg aku kater smlm…try find a new house for rent..ajak ar akak ann duk skali…hurm..aku ase..xperlu la ko nk ltak jwatan webmaster tu..ko kan ade penolong ko..so..ape gune ade penolong2 ko ni…siap 2 ag penolong tu..so…no need utk ko benti k..

    2) sbr je la riana..kt luar tu..ramai ag jantz..bkn dia sorang je…k…find a new 1…yg pergi biarkn pegi…

    kesimpulan…
    inilah dugaan yg diberikan oleh Allah swt kepd hambaNya…walau seteruk mane pown dugaan itu..kita seharusnye menerimanye dgn penuh kesabaran..mane taw…dugaan ini merupakan 1 adiah utk kita kelak..sape taw..k..so,tabahlah menghadapi sume2 ini..sesungguhnya,kita berserah segalanye pada takdir.takdir yg menentukan segalanye….ku berserahhh(menyanyi la plak..)hiks..k..gd luck k riana..lau ade pape…gtaw je..kita kn kawn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: