Tag Dari Ucu Manja

DASSSSAT sungguh tag ni. Sampai 34 soalan. Terkejut pig haku nengok. Apa-apapun aku layan jugak. Bukan apa, dapat release tension jawab tag yang mengarut bagai nih. Tag ini datangnya daripada NUBIES iaitu Ucu Manja. Terima kasihlah sebab tag haku. (Cam tak iklas je bunyik. Hiks!)

1.How old are you?
18 tahun kot. Hihiks. Matilah mak kene carut pas ni. Ok.. umur I 24 tahun jek.

2. Are you single?
Maybe yes, maybe NOT. Tapi kalau chatting kat MIRC atau YM surely la aku kata aku single. Hiks!

3. In what age do you think you’ll get married?
30. I guess so. Perlu ke nak kawin awal-awal? I dah kawin, nikah je belom hokays!

4. Do you think you’ll be marrying the person you are with now??
Hahahah….. ntahlah. Bergantung pada jodoh gak.

5. If not, who do you want to marry?
Boleh tak I kawin ngan Nicholas Saputra?? Tak pon Andhika Pratama?

6. Do you want a garden/beach wedding, or the traditional wedding?
Cam pernah jawab soalan ni. Kalau leh nak majlis tepi pantai. Tema pakaian haruslah TWO PIECE ok!! Hahahaha! Time tu leh la tengok temah dan Okf menggayakan pakaian mandi ala-ala Baywatch gittew!

7. Your ideal motif?
White and white! Can? Putih itu suci khan????Hiks

8. Where do you plan to go on a honeymoon?
Gentingpun boleh. Masalahnya dah selalu honeymoon kat Genting. (Tempat peberett Temah tu!) Tak kisahla, asal ada pantai.

9. How many guests do you think you’ll invite?
50 je kot. Itu kalau majlis tertutup la. Lagipon I bukan artis nak jemput 90 bas dan lori bagai.

10. Do you want an extravagant wedding or a simple wedding?
Camne ek? Simple je kot. Lagipon nak wat tepi pantai kan? Kalau majlis dalam dewan haruslan baju mak meleret 50 meter. Pastu mak nak suruh kengkawan kat Stacy FC pegang layah mak. Biar sakit tangan, sebab mak nak leyak kat layah tu kristal dan berlian bagai.

11. Do you want the traditional vows or something you’d make up on your own??
I’ll make up my own. Traditional tu kalau I buat majlis kat kampong takpe. Hiks!

12. How many layers of cake do you want to have?
3 je. Aku taknak melebih-lebih macam Ucu Manja tuh. Less is more. Hahahah…

13. Do you prefer having your reception at a hotel or at a simple place?
Simple place la. Dah aku kata kat tepi pantai. Wakakakaka!

14. When do you want to get married, evening or morning?
Petang. Sebab leh tengok matahari terbenam kat tepi pantai tu. Alang-alang leh mandi laut sekali.

15. You’d rather have your reception outdoors or indoors?
Haiyohh… cam sama je soalan nih!! Outdoor of course!

16. Do you like a grand entrance for your groom?
Kompang pun jadila. Tetibe kan???

18. Name the song/tune you’d like played at your wedding??
Lagu Saloma leh?

19. Are you a morning person or a night person?
Ini masuk bab mana eh? Masuk bab sex ke? Lariiiiiiiik!!!

20. Do you want a solemn ceremony or a light one?
Light, absolutely.

21. What age do you want to get married?
Oiitttt!!! Saper yang buat soalan nihhhh??????? Meh sini aku nak terajang dia!!!!!!! Berapa kali aku nak jawab ha??????

22. Describe your ideal husband/wife.
A loyal person, good looking. Good looking at the first place lah. Hahahahrrr…

23. Do you prefer fine dining or just the normal spoon & fork/knife?
Makan pakai tangan je. Kita kan orang melayu!

24. Champagne or red wine?
Weh.. tukar jus oren atau anggur je boleh tak????

25. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
Malam tu sure dah honeymoon khan? Hiks…

26. Money or hosusehold item?
Both penting gak.

27. Who will pay for the bills?
Tengoklah. Tapi rasanya laki mak kot. Hahahahkz.

28. are you ready for married life?
ANYTIME

29. Do u think you will still be a virgin until u get married?
Er… can SKIP this question tak?????

30. Will u always be true to your wife/husband?
Depends la..(Matilah aku dah bosan nak jawab nih!)

31. How many kids do u like?
2 sebab aku pun 2 beradik je. Sepasang lak tuh!

32. A new house for a newly wed or an old one?
Banyaklah pulak duit nak new huse. Ko hengat aku kawin VIP ker???

33. Will u celebrate silver wedding, gold wedding, or diamond wedding?
Diamonds are girls best friend. Full Stop!!

34. What kind of cuisine would u like for ur wedding?
Western?

35. Will u record ur honeymoon in a cd or dvd?
Erm.. mestilah. Kang anak cucu leh tengok.

36. Whose wedding plans would you like to know next??? choose 5 person as Your friend??
Ya… inilah masanya aku nak dera kengkawan aku lak:
* Okfind
* Temah
* Fifiey
* Appan
* Nakamichie

~ by adriananatasya on September 10, 2008.

2 Responses to “Tag Dari Ucu Manja”

  1. wei..nok…aku jwb tag yg lmae dlu ar k..hiks.

  2. aiyOooo tag lagik… yg hutang dulu pun lom settle lg beb.. disebab kan nama aku di seru2 kat tag ni.. harus aku buat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: