Tag Cik Gayah – Who Am I?

Gittew, Gayah cuba untuk menyungkil rahsia mak. Layan je la… Soalan ni agak kekampungan sikit kot, tapi kerana aku suka tag dorang, maka aku wajib menjawab kalau dorang tag aku balik.

Blog Owner:

First Name: Nur. Nur ittew cahaya. (Time puasa ni kene supan-supan sikit)
Nickname: Adriana07, Rianna, lara_audy
Name you wish you had: Adreanna Nataysa Gabrielle.. hahahahha
What do people normally mistake your name as: Tak pernah lagi. Nama I simple sajork
Birthday: 27 February 1983
Birthplace: Lahir kat rumah saja, di Tanjong Karang. Tempat Miji
Time of Birth: Tengah hari. 12.45
Single or taken: Er… single la. Nak tekel ke?
Zodiac sign: Pisces

Your Appearence:
How tall are you: 172. Ada cam model tak?
Wish you were taller: Cukuplah dah tu.. nak tinggi camana lagi?
Eye color: Light Brown, sama macam mak aku.
Eye color you want: Gray, macam Angelina Jolie
Natural Hair color: Dark Brown
Hair color: Black. Warnakan sendiri
Short or long hair: Mana-mana saja.
Ever dye your hair a bizarre color: Pernah… warna pink
Curly,Straight,Wavy: Straight, absolutely
Last time you did something dramatic with your hair: Pernah. Ngan letak ranting-ranting dan daun kering dari Ulu Yam, untuk contest.
Glasses or contacts: Contact lense
Do you wear make up: Harus diingat, tanpa mekap, mukaku amatlah hazab.
Ever had hair extensions: Kekadang je, ikut mood
Paint your nails: Tak suka, sebab malas nak basuh. Pastu kalau memasak susah.


Opposite Thought
What color eyes: Purple. Ada eke?
What color hair: Hitam itu seksi
Shy or Outgoing : Dua-dua sekali la
Looks or personality: Looks at the first place
Sexy or Cute: Sexy and cute, boleh?
Serious or Fun: Fun. Aku tak suka yg serius
Older or Younger than you: Mana-mana saja.. tapi jangan orang tua sudahla..
This or That
Flowers or Chocolate: Flowers, I hate chocolate
Pepsi or Coke: Diet Coke.
Rap or Rock: Dua-dua tak minat
Relationship or One night stand: Can skip this question???? Hahhaahah.
School or Work: Kerja, ada duit
Love or Money: Dua-dua penting
Movies or Music: Hurm… susahla nak pikir. Music kot.
Country or City: Country la..
Sunny or Rainy days: Rainy days.. sesuai untuk berzina. Wakakakak!
Friends or Family: Frenz.

Have you ever
Lied: Pernah, tipulah kalau kata tak pernah
Stole something: Erm… mencuri hati???
Smoked: Aku tak smoking
Hurt someone close to you: Selalu juga tanpa disedari
Broke someones heart: Pernah. Uwaaaa!!
Had you heart broken: Pernah…apa leh buat
Wish you were a prince/princess: Split identity sangat soklan ni
Liked someone: Selalu. Contohnya budak Melaka tuh.
Liked someone who was taken: Pernah la jugak, tapi takde la sampai tahap nak rampas.
Shaved your head: Botak ke??? Aiyooo… mak bukan Amani. I feel stupid when I speak MALAY!
Been in love: Itu ciptaan Tuhan yang terindah
Used chopsticks: Pernah, tapi ayam tu terbang

Favorites
Flower: Tulip
Candy: Tak baik untuk kesihatan gigi
Song: Lagu Tok CT, my peberett
Scent: Erm… vanilla. Aku suka bau vanilla. Rasa cam nak geget jek
Color: Black
Movie: Citer hantu
Word: word aper yop…eee asal aku x fhm ni…
Junk food: KFC la
Website: ANTM.. suka website ni
Animal: Aku peminat kucing
Ever cried over someone: Yup.. pernah
Is there anything you wish you could change about yourself : Kalau ikutkan memangla banyak, tak cukup kertas nak tulis
Your biggest fear: Tuhanku
Do you think you’re attractive: Sure. Hahaha
If you had to choose a fairytale as your life what would you choose: Stacy, a true Cindirella story
Do you play any sports: Takde kot. Tak minat arr

The person who last tag you is:
Hah last tak last…aku pedulik aper yg penting jawab tag ini…
1) Okfind
2) Laura
3) Nakamichie
4) Shaofie
5) Faizal

~ by adriananatasya on September 14, 2008.

3 Responses to “Tag Cik Gayah – Who Am I?”

  1. aku paling takut nak click read more tu.. kut2 ade name aku..

    alhamdulillah xde… :-*

  2. memula mmg ada.. tapi aku ksian… wakakakakakak aku tukar nama shaopie lak.

  3. wakakakkak mekaseh daun keladi..
    len kali wakilkan sopi je kalau nak letak name aku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: