Majlis Buka Puasa SFC – Episod 1

Sabtu lepas satu acara gilang gemilang telah diadakan dirumah aku yang terpencil ittew. Satu majlis buka puasa kecil-kecilan hatta meriah telah dilaksanakan dengan berjayanya tanpa bajet yang melampau-lampau. Antara yang hadir ialah Laura, Appan, Nakamichie, Nik Hafiz, Ann dan Reen. Laura yang paling awal sampai walaupun tak puasa. Hihiks.

Sign board yang telah disediakan oleh pihak DAVOR. Hihiks… matila… ntah sign board mana ntah ni, tapi macam kebetulan pulak.

Tetamu terakhir tiba, Ann dan Reen.


Masing-masing sedang beratur nak makan bihun haku yang sangat sedap itu. Motippla kan takde orang nak puji, biar haku puji sendiri.


Antara juadah yang dibeli oleh tetamu. Kita punya konsep, ko nak makan, ko beli sendiri. Kan jimat tuan rumah. Hihik!


Hurm… Nik Hafiz tu puasa ke? Minum macam esok nak mati???

~ by adriananatasya on September 15, 2008.

3 Responses to “Majlis Buka Puasa SFC – Episod 1”

  1. walauwei! besh bihun riana…. hukhuk…walaupun.. kehkeh… siyes mmg sedap laaaaaaa dari bihun rumah president ittew… kehkeh

  2. oit… tak baik taw… ngutuk bihun umah pesiden yg putih ebu tanpa perasa ittew… ooppss…

  3. ADOI…berbuka puasa pun siap ada arahan menuju ke rumah? setahu aku…majlis kawen aje yg ada sign mcm tu…( Ini baru dikatakan TERLEBIH SUDA ).

    Makanan tu pulak..punya la ramai dan meriah? jumlah makanan melebihi orng yg datang. kamo nak kalahkan Majlis kat umah aku ker Riana?

    Apa2 pun bee Hoon kamo memang sodap Riana “Double Thumb Up” ( ni pujian Rasuah…agar lain kali ada lagi heh heh heh )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: