Majlis Buka Puasa SFC – Episod 2

Episode dua la pulak? Episod ni selepas kami berbuka puasa di rumah aku. Kami berkonvoi pula ke rumah Kos untuk satu meeting berkaitan Majlis Ramah Mesra Aidilfitri Stacyfrenz. Mrs X yang glamer ittew pun turut hadir. Tetamu istimewa Aman dan Salim ( Ann, Reen, Appan dan Nakamichie please jangan gelak yea.. Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii). Yang penting malam tu banyak makanan. Ada sorang minah tu kejenya tak habis-habis makan. Mrs X bawa agar-agar, mooncake dan limau bali Ipoh Mali. Sedap!

Gaya seorang pro mengupas limau bali

Harus mak enterprame gambar tuan rumah kat sini. Nak kipas…. Husshhh…. husshhh…. kuat lagi angin!!


Comelnya…………………………………. kucing ittew. Oopps!


Sessi berurut bersama Mrs X. Hebat betul Mrs X ni, macam-macam keje dia leh buat. Model pertama ialah Reen


Sabarlah Appan, mungkin budak ittew sevis baik atau BARANG baik. Tak baik ko kata ko nak campak dia ke bawah. Hihiks!


Tak caya??? Ini adalah kenyataan. Eating like no tomorrow


Sapa lagi cute?


Smile.. pasangan yang tak jadi bahan ketawa pada malam ittew


Senyuman jenis apa kah ini?


Cuba teka rumah siapa? Siapa lagi kalau bukan rumah Nik Hafiz. Yang penting jalan pergi umah aku lagi senang dari jalan nak pergi umah dia yek!

~ by adriananatasya on September 15, 2008.

12 Responses to “Majlis Buka Puasa SFC – Episod 2”

  1. astaga!enKose dtg berbuka dgn pakai gtu ka?wakakakaka..sory enKose..kipas jgn x kipas!
    aiyaq..bestnyaaa berbuka ramai..
    🙂

  2. macam la aku sorang mkn x benti2… ada sorang tuh yg aku rasa asyik mkn x benti2… abis agar2 aso tuh di keja kannn… huaaaa kempunan nasi dagang

  3. tau takpe.. aku asyik terpikir2 nasi dagang…. lora tipu kiter…

  4. ADOI Riana, aku tak kisah kamo tonjolkan poster aku itu, tapi aku malu benda yg terbonjol tu, bukan pic yg kamo tonjol tu.

    P/S: Adoi…ramai la muntah tengok poster terlampau aku itu

  5. kos.. lepas ni mesti ramai yg masuk blog aku… nak tgk gambar tu..

  6. hak3..rianaa..adehhhh.pic kose tu mmg mantap!ngeh3..kose jgn marah ar…hua3.matey lar!

  7. xmo komen pape..jeles ni..sobsobsob..

  8. taknak komen aper2 gak la..

  9. ermmmm………ape2 aje la!! hehehhe
    riana, ko puasa x ari ni??? ke period????

  10. hahahah…. tak poser… sbb lupa mandi wajib.. wakakakakak

  11. That one yg kupas limau itu sure MRS.X right? dahkenal sangat her face….@MIRUL

  12. Haiyo…Mrs.X pun ada ker? wah best la group ni…ada yg sporting mcm Mrs.X. Tak sabar nak jumpa Mrs.X kat Raya ke 12 tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: