The Making Of Stacy – Official Website (UPDATED)

Dah banyak sangat aku attend penggambaran kan?? Tapi kali ini Stacy menggayakan baju aku. Itu yang buat aku lebih bersemangat. Yang penting kata-kata Stacy didalam bilik memang buat aku ketawa. “Wah… baju kau la ni? Jadi dulu kau kurus la????” Hampehh tul. Aku taulah aku telah disumpah menjadi gajah. Hihiks. By the way, kita tengok aksi-aksi sepanjang penggambaran tersebut.

Perbincangan antara Cherry dan Kos. Majalah fesyen jadi bahan rujukan untuk menentukan gaya penggambaran kali ini. Segala yang dirancangkan berjalan lancar. Inilah pentingnya teamwork.

What happen to Temah? Tetiber kau jadi orang sakai ke? Atau hormon kelelakian kau telah naik secara mendadak lalu menumbuhkan ekor kuda di dagu mieww???

Kameraman merangkap propsman, Pyro yang suka buat lawak bodoh. Yang penting lawak dia pasal babi dan lagu kita serupa memang buat aku nak gelak. Lawak yang betul-betul real malam tu.

Hensem ke tidak Kos ni? Hahhaha.. Biasanya aku kipas, tapi kali ni aku nak tanya pendapat korangla pulak. Apa la aku tulis ni. Hehehe. By the way Kos, kami memang suka memporak perandakan rumah kau. Next time kita kasi terbalik pulak.

Eksklusippp picture, Ryo dan Sun. Dulu ko meroyan sebab tak dapat ikut, bila dapat ikut ko senyap je la pulak?? Kat dalam chat room bukan main meriahnya. Hihiks.. dah termengata orang di tengah hari Ramadhoooon yang mulia ini.

Mr Pyrozyro, jurukamera bertugas memeberikan pose paling tak istimewa kepada aku, jurufoto olok-olok sajork.

Dan hasilnya… tadaaaa!!!! Ni baru satu sjork. Yang lain-lain boleh dilihat di laman web rasmi Stacy Angie. Santikk kan Stacy? Hihiks!

Photobucket

~ by adriananatasya on September 21, 2008.

4 Responses to “The Making Of Stacy – Official Website (UPDATED)”

  1. Ayo…Riana…kalau nak puji…puji la berabis dan betul2…kalau sekadar ensem ker Inchik Kos? itu bukan pujian ok.

    P/S: aku ngantok la mlm tu…mata mcm kena gam…aku paksa jer buka tu…sebab dgn mlm tu…dah dua mlm X tido

  2. no komen…

  3. no komen ek??? sentapla tu hencik okf…

  4. kos… biasalah.. aku kalau dah malasm aku tulis simpel2 saja…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: