Balik Kampung, Hoyeahh

Adehh… esok mak nak balik kampung. So hari ni akan jadi satu hari yang maha kelam kabut untuk aku. Mana nak kemas baju, nak beli baju dan nak servis kereta bagainya. Pastu kucing akak nak letak mana ni? Nak bawak balik kampung aku atau kampung Incik Casper?? Ni aku tak bincang lagi ngan dia ni. Kalau tidak maunya kucing aku mati kering kat rumah.

Time-time ni teringat pulak arwah ayah aku. Dia suka sangat memeriahkan suasana persiapan raya. Kekadang dia yang sibuk nak buat dodol dan ketupat. Dodol tu antara makanan kegemarannya. Sob.. sob… sedih mak! However tahun ni pun suasana lain. Kakak aku telah berpindah ke sebelah rumah emakku, so persiapan raya lagi dassat. Sebab buat untuk dua rumah sekaligus.

Pagi tadi buat banner untuk StacyFrenz blog. Walaupun nak raya, tanggungjawab pada blog tu tak pernah aku abaikan. Untuk semua Stacians, aku ucapkan selamat hari raya. Kalau balik kampung tu, memandulah dengan berhati-hati. Salam aidilfitri buat semua.

~ by adriananatasya on September 28, 2008.

One Response to “Balik Kampung, Hoyeahh”

  1. TQ, Riana. I dah agak mmg ko yg update blog/rumah kita tu. Selamat Hari Raya. Jumpa lepas raya nanti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: