Rumah Terbuka Encik Kos

Semalam telah berlangsung majlis yang meriah, tapi suam-suam kuku sajork bila akak sampai, iaitu rumah terbuka di rumah presiden StacyFrenz, Kos Serani. Camner tak suam kalau aku datang semua orang dah balik? Ini semua gara-gara Incik Casper yang terkandas di Seremban since 7.00 malam. Dah tau semalam jam, balik lewat. Adeh… melepas aku nak jumpa anak ikan si Acap tuh.. Cakap pasal Acap tuh, dia sms akak sebab nak tahu pasal majlis Ramah Mesra StacyFrenz Sabtu ni. Alang-alang terus berkenalan sekali, dan berjanji nak jumpa kat rumah Kos, malangnya akak lambat. Sob.. sobb.. Itulah akak dah pesan kat dia supaya balik awal dari Melaka, tak dapat akak nak jumpa kawan-kawan yang lain, terutama nak membuli si Jasmin yang sengal ittew. Walau apapun akak suka kerana dapat menapau balik makanan yang lazat lazat ittew. Terima kasih sekali lagi kepada Mrs X yang best dan spoerting ittew. Hidup Mrs X… kipas jangan tak kipas!

~ by adriananatasya on October 6, 2008.

5 Responses to “Rumah Terbuka Encik Kos”

  1. Riana…kamoo terlepas juga jumpa anak Mrs.X…heh heh heh. Sodapkan masakan Mrs.X.

    P/S: Nah…kalau buat open house nanti jgn lupa invite aku, Charm, Faizal P.A dan Emad ya

  2. Emad mana Kos???? Aku kenal ke?

  3. Ala…Emad, tuan empunya ICON MODELLING AGENCY tu

  4. ooo ni ler dia presoden stact frenz tu? stacy yg AF tu kan?.. ok i memang minat suara stacy.

  5. i pon minat kat cyberwira… hahahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: