Anak Ikan Di Kubur

Tersirat di Aidilfitri yang lalu, aku menymbutnya dalam keadaan serba sederhana. Dengan bilangan keluarga yang senakin kecil, kemeriahan itu agak jauh dari genggaman. Sehari sebelum Syawal, yakni 30 Romadhoonn.. akak dan 2 orang anak buah akak yang degil telah melawat kubur arwah ayah akak yang terletak di Kampung Parit Empat, Sekinchan, Selangor. Sedih sebenarnya tengok kubur ni. Walaupun gittew tetap akak dapat mengayat anak ikan yang parking motor kat depan pintu pagar. Dia tunggu kawan katanya, yang tengah menziarah kubur kawan di situ juga. Dia tak masuk sebab time tu dia pakai boxer sajork. Motiff bulan Romadhoon pakai boxer sajork naik motor? Sadly, akak tak snappy gambar dia sebab time tu anak buah akak ada, sempat tukar nombor telefon sajork. Tapi sedih sampai hari ni dia tak call atau sms akak. Huakakakak!

Kawasan perkuburan yang sunyi dan sepi

Anak buah akak tengah baca Yassin. Guess akak buat apa? Dyduk bawah bangsal sajork. Panas uollssss!

Inilah kubur arwah ayah akak

So apa lagi diva-diva sekelian? Jom kita beraya! Sibbaik akak tak gi kubur time tu macam ni. Kalau tak harus mak melerts.. Gittew… Ooopps.. berangan sudah!

~ by adriananatasya on October 8, 2008.

3 Responses to “Anak Ikan Di Kubur”

  1. Wah…
    makin cantik sekarang…

  2. wahhhhh…cun aihhh..hohoho

  3. siapa ek anon kat atas ni???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: