Majlis Ramah Mesra Aidilfitri Stacy & Stacyfrenz

Memang happening majlis malam tadi, rugi kepada sesaper yang tak datang tu. Akak malas la nak letak gambar bebanyak kat sini. Kalau you all nak tengok lagi sila la berkunjung ke Blog Stacyfrenz.
Aku pose dengan Ann. Kumpulan Blizz yang cute. Lagu dorangpun best gak. Pastu ada tarian lagu Aku Stacy dengan pakaian versi tak cukup kain. Macam kain akak jugak yang agak kurang jumlahnya hari ittew.
Anak ikan mana ni????? Akupun dinch kenal. Pastu ada gambar aku bersama Abg Shah dan Ryo @ Razif. Zainor Jasmin, awas yek… baik ko jaga laki kau bebaik… nanti aku rampas kang. Hohoho!
Muka dua ekor minah dan mamat sengal. Aku je yang pose ayu. Gambar Sopi tu masa kami tengah lunch kat kampung baru, just lepas reherseal 11 haribulan tu. Memang lapar gila. So bedal la macam-macam.
Peragaan dari Icon Project Model. Mak yang mekap diorang ni. Agak berpeluh-peluh juga lah nak mekap dorang ni. Bilik kat hotel tu macam sauna. Air cond tak kuat sangat. Penat nak complain. Sebelah tu akak time menerima hadiah. Seksi tak kaki aiii??? Hohoho…
Lagi gambar menarik bersama nubhan dan Naim. Alif pun ada tapi aku lupa mana aku letak. Hohoho. Apersal Cik Temah tu? Muka cam tertelan belon je???? Belon ke kondom? Oopps!

Ni versi besar sikit. Cuba perhatikan mimik muka Ann. Cam haper ntah. Hohoho! Katanya terselit di celah-celah diva Puchong.

Lastly jumpa pun gambar Aliff. Aku yang upload, pastu aku lupa kat mana aku letak. Cute tak? Hohoho

What can I say? Sob.. sob… Kos dan Faizal yang menten gojesss malam ittew. Faizal, ko memang lari konsep kan. Orang suruh pakai biru ko pakai hijau. Adess!

Penjaga pintu neraka yang kuat makan. Dengar kata sibuk nak mengayat Mia malam tu. Nak kene campak ngan Salim ka?

Anak ikan rebutan malam ittew. Hanif yang belajar kat Unisel. Kat kampung aku je tuh. Hohoho! Nanti kita jumpa lagi ye Anip. Hihiks.

Seorang lagi anak ikan pojaan. Tapi tak sempat nak sanppy ngan dia.

nuffnang_bid = “0664d5c2c552433d9e7333fe3909457a”;

~ by adriananatasya on October 13, 2008.

4 Responses to “Majlis Ramah Mesra Aidilfitri Stacy & Stacyfrenz”

  1. ADOI…sakit pewot aku baca part “penjaga pintu neraka” tu…dah la mcm tu,…membedal dia mcm tak ingat dunia…wakaka. By the way, aku Gojes ker? uwek….GAJUS ada lah keh keh keh

  2. congrates atas hard work ko riana atas menjayakan majlis itu..

    ramai betol anak² ikan ko nie~

  3. huhuhu..terharu ko sebut nama pnuh aku riana…even x sebut di atas..
    ko mmg besttttttt….-sun-

  4. riana darl,
    are u saying i am gojesss??? wah…terharu biru sudah…
    btw, pasal lari konsep tu, bukan disengajakan…i da beli da baju baru “indian kurta”, tapi sadly pants dia x fit utk i….baju da okay…so i decided not to wear them…
    btw, u look so lovely that nite:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: