Dear My StacyFrenz

Dear my lovely friends, Stacyfrenz. You all tau kan I dah bagi almost all of me kat StacyFrenz? Sedihnya nak bagitahu. Minggu ni mungkin minggu terakhir aku involve 95% bersama korang. Aku sendiripun tak sampai hati nak cakap. Lepas ni aku hanya boleh bagi 30%, I think kat kelab kesayangan kita ni. Memang aku sayang sangat kat Stacyfrenz. Korang semua memang happening!
Minggu ni last company aku beroperasi (atau selewat-lewatnya ditutup hujung bulan) dan aku tak boleh lagi dok mencanguk depan PC seperti biasa. Bermakna somebody kene take over kerja aku update blog StacyFrenz. Susah aku nak cakap.. aku rasa seperti kehilangan sesuatu. Aku tengah fikirkan macam mana nak sesuaikan diri nanti tanpa jumpa korang semua kat chatroom. Aku taknak cakap banyak, harap korang faham. Kos, Laura, Ann, Reen, Appan, Liana, Mia, Nik, Fifiey, Okf, Sopi, etc… I LOVE YOU ALL!!!


nuffnang_bid = “0664d5c2c552433d9e7333fe3909457a”;

~ by adriananatasya on October 14, 2008.

11 Responses to “Dear My StacyFrenz”

  1. i lap u to my besh pwend…u hav my num rite?so…if got free time…u can msg or kol me…im always free for u pwend…hope u can get the better job from this job k…gd luck…wherever u ar..we still pwend..

  2. nme aku msti cacat xde..
    sedih gak aku..
    nme aku susa nk sebot ke??
    huaaaaaaaaa….

  3. bukannya nak kesian kat aku sopi ni… sob… sob…

  4. aku mmg la kesian kat ko..
    aku pon rndu ko nnt…
    aku ni pon smpi awal november je wifi kat ukm nih..
    pastu da xde..
    susa sudaa…
    patotnyer name aku pon ade laa…
    xmention pon…
    skrg tyme aku plak sedihh…
    šŸ˜„

  5. kene mention nama jugak ker sopi…. etc tu termasuk lah tu….

    all the best riana….

  6. sedehnyaaa riana..
    tp kita masih leh jumpa2..tgk wayang kannnn…sob..sob..sob…-sun-

  7. huhuhu..nma naka teda..ho3..rianaa.sedey laks..hu3.huwaaaa…take k erk rianaaa.suka tgk kamoo..:)

  8. Lar…Riana, kamoo ibarat Air dan Api di Stacy Frenz la Riana, bayangkan hidup kita Xde dua benda tu…wa…ha……jgn la mcm ni Riana…!!!!!

  9. Nak wat camner Kos… aku bukan dah takde langsung… tapi penglibatan aku akan kurang.

  10. huaaaaaaaaaaaaaaaaa tidakkkkkkkkkkkk . weh sedey lak aku…. huaaaa x besh la ko tak der… x der la org nk bergusip2 ngan aku lg…. rianaaa…!! mesti nnt rindu kat ko…

  11. wa………………… nak nangesss nih…. tidaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: