Besday Party @ Naili’s

Bertempat di Naili’s Sentul, satu perjumpaan telah diadakan oleh AJK Stacyfrenz. Perjumpaan ini adalah untuk menyambut kejayaan majlis anjuran kami Ahad lepas, juga sebagai satu supprise birthday party untuk Mrs X dan Ann. Happenning dorang kan? Diseleberate bagai besday dorang. Napalah besday aku lama lagi ni? Hohoho! Yang penting mak terasa macam tarzan tadi. Siap ada binatang liar memanjat bumbung tu.

Antara tetamu yang hadir, semua dah memanjat-manjat. tengoklah Laura… very the expert dalam bidang memanjat kan???

Time ni baru nak keluarkan kek untuk Mrs X. tengoklah Pejal tu, kata nak banje aku candle light dinner? Non adooo!!!

Cheese cake yang sungguh sedap. Memang kalau seminggu makan cheese cake sesedap ini aku akan bertukar menjadi gajah.

Sessi memotong kek. faizal seperti biasa eksaited di awal acara tetapi tidor di hujung majlis. Aparahhh!

Suapan istimewa untuk suami tercinta. Wwaaaahhh… romantisnya!

Suapan kembali untuk isteri tercinta. Waaahhh…. nak nangis nih. Sob.. sob..
Tetiber suap casper lak ke? Haiyohhh… Cinta tiga segi sangat!

Encik Kos yang jeles tak ketentuan menyuap sendiri makanan nya ke dalam mulut. Macam handjob la kiranya.

Klik link kat bawah ni, kalau nak baca lagi eks!

Faizalpun tak puas hati??? Kali ni dia nak suap semua kek tu. Muat ke mulut kau tu faizal?


Tetiber keluar pulak kek untuk Ann. Kek ni besar sikit dari kek Mrs X. Memang Ann suka yang besar-besar sajork!


Acara nyanyian sumbang oleh kumpulan koir StacyFrenz, dengan lagu berjudul, selamat hari jadi Ain.


Nasi lemak ala bra A cup yang di order oleh Encik Kos


Mak aii… apa kes ni. Ko nak bunuh sapa Ann??? Jangn ko bunuh aku! Kalau perlu ko bunuh je musang yang dik jenjalan atas bumbung Naili’s tuh.


Sessi melucah oleh Encik Kos.


Penajaga pintu neraka yang setia menjalankan tugasnya. Kat mana-manapun tetap nak jaga pintu Nik Hafiz ni.


ABC yang diorder oleh aku. Ada aiskrim lagi. Sangat sodappp.


Lamb Chop milik Ann. Dia memang suka kambing. Sehari tak makan kambing, badan Ann akan jadi lemah lesu.


Tak pahamla aku. Ko memang very the muka kebuluran kan perempuan??


Chiken Chop.. aku punye gak ni. Nak ke? Cedap eh!


Aku dah cakap dah. Encik Faizal yang suka tidur. Meh sini tidur di ribaan aii. Nak?


Very the hutan belantara Naili’s ni kan, sampai terpaksa letak ubat nyamuk. Sibbaik aku tak bawak Ridsect sekali.


No 506, sila bayar sebelum balik.


Tak cukup ngan kuew teow goreng, Nik Hafiz balun pulak Garlic Bread. patutlah ko ni macam gajah Nik, ntah cukup tidak tu.


Ann bergambar kenangan di hadapan Naili’s. Kali ini Ann bergaya ibarat model bedak cina yang macam batu tu. Sibbaik rambut dia ikat, kalau tak dah sejibik tuh!

~ by adriananatasya on October 18, 2008.

10 Responses to “Besday Party @ Naili’s”

  1. wahhhhhhhhhhh!!! meriah nampak u olz…happening gilerrrrrrrr siuttttttttt!!!!…
    sapa yg bel. nie ar?x ajak gua pun!! kempunan tauuuuuuu……..
    jadi peserta undangan pun jadikla ya if ada next time..TERINGIN sgt2 plzzzzzzzzzzz…

    nway, KEEP ON ROCKIN guys!!!
    Lets ROCK+POP da Wrokkkkk wif STACYYyyYyyyyy..opssss..ELLA too!!

  2. aku xder…
    huaaaaaaaa…
    klu bab meriah2 nih mesti aku xde…
    nik tu kate je xdtg la hape la..
    mmg jage pintu neraka ko kn..
    menipu je bykk…
    dodol jenglot… 😛

  3. hahahahaha….
    kelakar² la korang nie…

    smoga sumer hepi…
    makan kenyang!

  4. elooopsssss…..elo, elo, eloooooo
    wah!! wah! wah!!
    riana….how dare u letak pic aku tgh tido kat blog ko…hehehehhe…
    terkesima jap tgk pic tu….hehehehhee
    btw, i’m a bit tired last nite, almaklumlah kan…siang ahri tu i pindah ke umah lain, tu yg kepenatan sket. Klu ngantuk tu ko jgn ckp la….
    hehehhee
    btw, we really had a good time last nite kan….cuna kalau leh next time kita wat, kita wat la kat europe….panas la malaysia nie:)
    ( Larikkssssssssss)
    p/s: candle lite dinner?? ermmmm…insyallah)
    hehehehhehe

  5. reen…..u r one of cool lady:)
    love to hang out wis u….

  6. waaaaa…..senoroknyerr( seronok)…
    nasib baek la sun xde…klo de mesti kitaorg pegi..

  7. aku memang hobi menjaga pintu…

    sebab apa aku jaga pintu…

    sebab dkt ngan “MIA” tu la aku duk c2..

    haha…

    enjoy giler beb semalam…dan la nyamuk besar2…dan2 ader musang lak…

    wakkaak…

    kos x abis2 melucah die…

    wakka…

    hope u all enjoy…

  8. sonoknyaaa…
    ishhh…jeles plak aku…
    weh..ada simpan x kek utk aku??
    hohohoho -sun-

  9. Ayo…aku pun kena carut ker?

  10. da semestinya En.KOs….ur kan manager+president…dasarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…kwang3X..nway, dispointed la x dpt join..next time kot..bole ya En.Kos…hehehehe..
    KEEP ON ROCKIN alwiz….

    JANJI ROCK ITU ELLA+STACY!!!!!..ahaksss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: