AisKrim McDonald

Balik keje memang penat. Aduh… sebelum ni penat mental je… tapi hai ni penat tenaga batin dan zahir sekali. Ooppss.. Terima kasihlah pada laki aii yang sudi belanja Sundae Cup RM 1.20 ittew demi menenangkan mood aii yang dah macam biawak semalam. Hohoho… Yang penting anak ikan kat McDonald tu kiut… Wwwaahhh… telebih dah aku!

Jauh aku berjalan semalam sampai ke IOI Mall semata-mata nak makan aiskrim je. Cam orang mengandung dah. Padahal kat Puchong Perdana tu ader je McDonald. Untung laki aii sporting (Buat masa ni je lah kot) Next week dia gi Melaka pastu pergi Bali lak… Harus mak demand nak sebinier mahal-mahal. Pergunakan laki anda selagi dia nak kat anda. Hohoho… falsafah hidup sapalah yang aku tiru ni?

~ by adriananatasya on October 24, 2008.

One Response to “AisKrim McDonald”

  1. wor… dasat falsafah ko nie weh..
    hahahahaha…

    seb baek aku bukan camtu~ muekekeke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: