Kemuncak Aidilfitri Akademi Fantasia





Semalam akak sempat menghadiri majlis Kemuncak Aidilfitri AF anjuran Maestro dan Al Najwa di Yayasan Tun Razak, Bukit Bintang KL. Walaupun kene merentas traffic jam, mekap dah nak naik cair, akak gagahkan diri juga nak hadir. Last minit akak decide nak datang, even sebelum ni akak macam tak ambik kisah sebab bayaran dia agak mahal la jugak, since akak belum gaji khannnn! Tapi tetiber Incik Casper baik hati pulak nak belanja akak. Tak taulah apa motip kan, akak redha ajek. Lagipon rugi kalau tak pergi. Bukan selalu Incik Casper excited terlebih dari akak. Biasa dia cam follow je apa keputusan akak. Tetiber this time dia yang eksaited nak pergi. So akakpun kelam kabut jahit baju, tapi dinch pakaipun sebab tak sempat nak hantar jahit tepi bahagian hujung skirt tu… sebelah bawah. So terpaksalah recycle balik baju lama. Mekappun 15 minit je sebab kelam kabut.

SDC10016DSC_0219DSC_0218DSC_0216DSC_0214DSC_0210DSC_0208DSC_0205DSC_0203DSC_0200DSC_0198DSC_0197DSC_0193DSC_0191DSC_0183DSC_0182DSC_0181DSC_0177DSC_0174DSC_0168DSC_0162DSC_0159DSC_0158DSC_0157
DSC_0155DSC_0148DSC_0147DSC_0146DSC_0144DSC_0142DSC_0141DSC_0139DSC_0137DSC_0136DSC_0129DSC_0127DSC_0125DSC_0122DSC_0121DSC_0117DSC_0116DSC_0112DSC_0110DSC_0108DSC_0102DSC_0100DSC_0099DSC_0098DSC_0097DSC_0094DSC_0092DSC_0091DSC_0089DSC_0088DSC_0086DSC_0083DSC_0080DSC_0074DSC_0073DSC_0070DSC_0069DSC_0066DSC_0065DSC_0064DSC_0056DSC_0050DSC_0046DSC_0044DSC_0039DSC_0036DSC_0027DSC_0021DSC_0020DSC_0009DSC_0002

~ by adriananatasya on October 29, 2008.

3 Responses to “Kemuncak Aidilfitri Akademi Fantasia”

  1. huaaaaaaaaaaaa ko pegi ker?? kata x pegi.. huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  2. ADEH…banyaknya photo…tapi malas la klik satu2…post semua la baru puas hati heh heh heh

  3. tu la kos… aku malas nak pilih2… nak puaskan hai semua org.. aku letak semua. kalau ada gambar korang… ambik sendiri. tq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: