StacyFrenz Pot Luck

Jangan ditanya kemana aku pergi sampai tak update blog dah 4 hari. Broadband aku buat hal uols! Ni aku kat cc, sebab nak update blog Stacyfrenz sekali. Adakah Megat telah sumpah broadband aii? Speku sangat kan? Dah tak puas hati kat dia terus semua bende nak kaitkan dengan dia.

So semalam telah berlangsung aktiviti yang dirancang iaitu Pot luck di tepi kolam Mewah Court, Ampang. Sebelum itu aku menghadiri majlis pertunangan seorang kawan di Gombak, bertindak selaku jurukamera. Dapatlah duit sikit. Huhuhu. Itupun nasib baik tak terlewat datang ke Pot Luck. Untuk cerita-cerita menarik mrasalah klik link ke Official Blog StacyFrenz ini. Kat blog akak ni, akak malas nak cerita panjang-panjang. Gittew kan??? yelah.. akak dah penat perah otak mereka ayat kat sana, so kat blog sendiri jadi blurr sikit.

Bercakap pasal senyum. Ini adalah contoh senyum simpul paling berjaya. Caranya mudah sahaja, belitkan lidah anda di balik gigi geraham manakala gigi taring ditegakkan 90 darjah. Bagi yang memakai gigi palsu seperti Nik dan Liana tidak digalakkan senyum sebegini. Senyuman ini agak sukar dilakukan dan perlu beratih 4 jam sehari sehingga benar-benar mahir. Cuba sampai berjaya.

Yang ini pula senyum tiada makna. Nak kata senyum tidak, masa pun tidak. Mencebik adala sikit-sikit. Matilah hakuuu….. Amppuuunnnnn Stacy!!!

Senyum dengan tema, gadis dan bunga. Hanya gadis yang sedang pegang bunga saja layak senyum sebegini. Gadis ya.. di ulang sekali lagi GADIS. Jadi Sopi atau Appan mahupun KOKO dilarang mebuat atau meniru aksi ini.

Senyuman konon-konon menawan. Senyuman ini basanya digayakan oleh orang-orang yang baru menyambut hari jadi tapi tak ada hadiah. Lebih malang jika ditolak ke dalam swimming pool. Mujur tak ada telur dan tepung!

Senyum konon-konon cute. Cute ke ko Anip? Hanya Megat je taste kat ko. Megat kata ko ni ‘adik angkat’ dia. Betul ke? Ooppsss.. Angkat yang macam mana tu ek? Angkat body atau ciknek? Oops… Terlucah sudah!

Seterusnya ialah senyum tak puas hati. Wwwaaahh.. seronoknya kau main air. Rumah kau air dah kene potong ke? Sila jangan buat lagi ye. Kerana aksi keluar dari air ni hanya Halle Berry je yang leh buat, macam dalam filem James Bond tuh. Lagipun pakaian kau tak sesuai untuk mandi manda. Hohoho!


Senyuman seterusnya, ialah senyuman bahagia. Cik Temah!!! Mari kita perluaskan lagi spekulasi. Gambar ini menjadi bukti! Bukti apa? Cik Temah, nanti kita bergangbang dalam YM dan mebincangkan issue ini ye.

Senyuman menten cute. Cute sangat Stacy masa majlis semalam. Cermin mata dah macam Beyonce dah! Cermin mata dah separuh saiz muka. Cam Nicole Richie pulak. Yang penting v.o.u.g.e

Senyuman high pitching. Cun suara Nakamichie nyanyi lagu Fauziah Latif. Yang belakang itu bukan back up singer ye, harap maklum. Budak tu sebenarnya dancer, dia tengah buat dancing ala-ala tai-chi untuk mengiringi lagu ini.

Senyum ayam. Ni aku reka-reka je, Hahahah! Ayam jantan mana ni? Kalau aku tau, aku bawak gak wig ni… akupun ada taw wig trojan nih! Next time kita buat potluck lagi ek Kos, buat tema belalai gajah pulak. Boleh?
SDC10274SDC10265SDC10264SDC10262DSC_0012DSC_0004DSC_0013SDC10256DSC_0072DSC_0035DSC_0024DSC_0025DSC_0038DSC_0057DSC_0056DSC_0054DSC_0058DSC_0044DSC_0045DSC_0052DSC_0091DSC_0128DSC_0062DSC_0060DSC_0070DSC_0065DSC_0124DSC_0080DSC_0122DSC_0085DSC_0092DSC_0106DSC_0104DSC_0103DSC_0094DSC_0123DSC_0108DSC_0134SDC10251DSC_0130SDC10248SDC10247SDC10245SDC10241

Untuk Gambar Penuh StacyFrenz Potluck, sila ke http://stacyaf6.blogspot.com

~ by adriananatasya on November 17, 2008.

7 Responses to “StacyFrenz Pot Luck”

  1. tang ayam jantan i kenot tahan..
    hahahahaha…

    tp sian lar sesaper yg kena campak masok dalam swimming pool ek…

    sbb tuh aku takot sgt nak p awal..wlpun hakikatnye aku terluper!

  2. Huhuhu.. okla tu. sesekali main air kolam.

  3. Ayo, aku dah naik angin ni,GRRR…. sabar….sabar. Apa-apa jer la Riana, teruskan spekulasi kamoo dgn Ann

  4. 10q dear….
    4 the pix…

    still have 2 say,
    love u n ur blog..
    jd peminat dah nie…hihihi

    ~ya….expresikan perasaan mu,
    its good!~

  5. Waaaa…. presiden obama sudah marah… wakakakakaka. Matila kita Ann!!!

  6. Style ape tu kos? Addooii..kalo nasib baik i takde kat situ, korang mmg akan jadi mangsa phone camera lola…

  7. Ya.. ya… kalau Lola ada mesti keluar gambar aku terjun kolam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: