Tetiber Jadi Photographer?

Tula.. Tetiber pandai pulak aku ambik gambar orang tunang ni. Mak pompuan yang bertunang ni pon gatal tangan suruh aku snappy gambar sepanjang majlis. Aku bukan pro, baru je nak belajar. Tapi takpelah since dapat duit kan. Baru tadi aku siap arrange dvd gambar-gambar tu, siap taruk reben dan bunga bagai. Nak kasi cantikla katakan. Semalaman meng Adobe gambar-gambar tu sampai mata aku dah naik rabun ni. Tengoklah gambo-gambo ni sampai mata korang rabun. Eh wait, budak ni bukan tunang ngan budak baju kuning nih. Matilah aii! Hiks. Tu laki mak! *Larrrrrrrrrrik!!!! Gambo bakal laki dia ada, tapi malas aku nak capap kat sini, since internet connection dua tiga ari ni cam cibai.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

~ by adriananatasya on November 17, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: