Tag Sesenduk

Akak telah di tag oleh si senduk yang v.o.u.g.e ittew. Tag ini memang cam berangan sangat, tapi akak suker. Memula rasa macam malas nak wat sebab ada ustaz tetiber meroyan di blog senduk. Tapi ada aku kesah? Akak nak buat juga. Memetik kata-kata senduk di blog b.e.l.i.a.u:

Adriana ..nyah mak tau ko lah pondan paling sexy kat putra perdana..sampaikan bila mak nak jejak kat situ mak kena buat servey dulu sama ada ko sexy ke tidak ari yang mak nak ke putra perdana tu..yer lah kalau ko ade mesti mak x laku…

Gittew kan? Nyah, Putra Perdana ni bukan teritory mak. Putra Perdana ini milik wanita jadian yang paling cantik di Bodyshop ittew, Sally Mimi Loma Paloma ittew. Mak hanya tempelan semata yer. Okla.. akak nak menjawab tag dulu.

Akak kene feeling seksi dulu uols. Akak akan rasa seksi bila nampak anak ikan melayu yang kiut. Gittew statement! Akak tak minat mat salleh gittew. Jiwaku hanya pada yang melayu. Hohoho! Apa kes gambar ni enterprem? Yang penting keje akak asyik sensor gambar je.

Alahai kociknya, nasib baik cute.

Sony Ericsson K700i gittew!

Cute.. cute, sangat cute!

Add Video

1 – Snap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling Sexyyyy..
2 – Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan..mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah sexy..sertakan!!!
3 – Nyatakan kenapa gambar itu begitu sexy di mata anda?
4 – Tag 5 rakan-rakan anda yang sexy..
5 – Selamat bersexy!!

Matilah makkk!! Jap.. jap.. mak nak check dalam henpon mak, kot ada yang boleh publish kat sini. Hiks!

Seksi kot sebab mata akak ala ala stim gittew. Ibarat akak sedang merenung sesuatu yang sungguh menarik. Menarik ke uols? Tapi awas ye, jangan buat aksi ini di kedai mamak mahupun jika ada anak ikan kendu melintasi meja anda, jika tak mahu kerusi terpacak di kepala.

Hiks, akak tak taula ini seksi ke idak. Gambar ni akak snappy dalam bilik air. Bukan selepas berembak ye. Harap maklum. Tapi masa ni akak baru balik dari satu function. Terlintas dalam kepala nak ambik gambar, terus je masuk bilik air, pasang shower dan snap. Mekap akak water proof ok. Jangan buat spekulasi yang bukan-bukan.

Gambar dari Myspace akak. Tapi terpaksalah akak blurr kan demi memahami sensitiviti pembaca blog akak yang terdiri daripada golongan ustazah dan hajjah. Oopps. Ni gambar carik makan akak nih. Malam akak snap gambar ni jugaklah malam rumah akak kene pecah masuk dek perompak. Suwei betoll. But however after that tak suwei dah tapi derassss je ngan anak ikan.

Dan lima orang mangsa tag akak kali ini adalah. Ha.. ha… jangan nak nyorok! Akak nampak! Bila lagi nak nyakat korang kan. Serlah keseksian anda!

Ann @ Temah
Jangan kata kau takde gambar seksi. Yang kat Melaka tu bukan main kau berbikini sakan. Siap main-main air lagi kan!

Kos
Ni kalau nak ngelak tak tau lah. Gambar dia aku rasa lagi seksi dari gambar akak.

Mr Lovess
Ary, kau tak terkecuali. Kau selalu perasan kau paling hensem kat Perlis kan? So buat jangan tak buat!

Jezzy Sunshine
First time aku tag kau ni. Sila buat segera ye! Aku tau kau suka bergambar seksi, kat atas rumput, tepi kolam renang dan atas katil.

Gerhana Mentari
Faizal, kau pun tak terkecuali. Selamat bergambar. Hohoho!

By the way, apakah ini? Matilah mak dilaknat oleh pembaca-pembaca blog akak lepas ni! Ampunnn!

Kata nak seksi kan? Nah! Hambek kau.. mak tak kuasa nak sensor dah!

~ by adriananatasya on November 18, 2008.

5 Responses to “Tag Sesenduk”

  1. harus ker aku buat tag ko nie noks?? mukakakakaa.. adoi.. kang tekejut pengujung blog aku tgh aku nnt weh!! aiyoooO

  2. kelasssssss…….gitu…anak ikan?

  3. eeerrrkkkksss riana ko maintain seksis…adeeeiiiii*pinbaju*

  4. woOooo ada penambahan anak ikan….

    oi oi yg last skali tuh ?? ko punya ker??? mukakakakakkaa

  5. Weh Temah… tu kan Koko nyer? lariiiiiiiiiiiiiiik!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: