Introducing Mila

Cukuplah gambar-gambar panas ittew semua buat masa ini. Nak lagi panas? Ada! Banyak koleksi akak. Ada yang lebih dassat dari apa yang akak pernah publish. Tunggu!! Hahahah. Ekceli akak baru balik dari IOI Mall tadi dengan Faizal dan Mila. Wazap wazap.. hiks! Bukan Mila ittew tapi Mila budak Melaka yang bengong ittew. Wah, tak sayang mulut kah akak? Tidak uols, kerana si Mila mulutnya lebih hanjeng dari mulut akak. Baru-baru ni akak mekapkan dia untuk konvo UiTM, alangkah sedihnya bila akak tanya ada bawak fondation, dia bagi krim muka kat akak. Then dia dinch taw apa ittew maskara. Adehh. Sedih betul pompuan ini.

Dan, pompuan ini rupa-rupanya tak pandai makan pizza. She called pizza as kueh tepung dan hanya makan sekeping sahaja dari dua buah pizza yang di pesan. Sibbaik akak tak amek side order lain. Kalau tak lagilah haru. Akak dah cakap kat dia yang akak akan tulis cerita ni dalam blog, and dia kata go on je. Hahhaa.. Mila, I’m not jokingla. By the way, you still happening kan?

~ by adriananatasya on November 19, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: