Anak Ikan

Rasa macam lama je aku tak bercerita atau mengumpat pasal bos kan? So kali ni aku nak bercerita sikit pasal bos aku, seorang janda berumur 38 tahun, masih bergetah dan cantik yang suka anak ikan. Anak ikan, diulang! ANAK IKAN.

Yess… this type of ANAK IKAN. Not ikan dalam pasar ok. Cute tak? Cute tak??? Hohoho!

Tapi that one tu bukanlah bos aku punya. Bos aku punya anak ikan umur 21 tahun. Beza umur banyak tu. So kiranya akak ngan bos akak ni ngam la, tapi sorryla I tak share. Gittew. lagipun taste dia anak-anak ikan yang muka agak hazzab sikit. Mengata orang nauzubillah. Cam cibai je mulut akak khan? Hiks! By the way akak taklah minat sangat anak ikan dia since akak punya lagi mantap barang dan servis kan? Macam KOKO sangat kan Temah? Full package. Hiks!

Aku pernah tanya kat dia, napa suka anak ikan. Nak tau apa dia jawab? Satu: Sebab dia rasa muda bila jenjalan dan jengjalang ngan anak ikan. (Gittew, tak sedar diri kau dah kertu kah?) Dua: Sepi (Maklumlah janda kan) Oopps! Terover sudah!

Tapi takpelah pompuan. Asal ko bahagia dan tak lupa bayar gaji akak jadilah. Yang selebihnya ko tanggung sendiri yek. Ari tu JAIS datang serbu ko terselamat. Next time berhati-hati sikit ye. Kang tak pasal-pasal masuk Mastika lak.

Talking about Megat (Tetiber masuk bab Megat!) He, or she ada sms akak, malam semalam tanya akak dah tidor ke belom. Huh? Motippp? Perlu ke lepas kau dah malukan aku. Ibarat kau menconteng marker pen ke muka akak, or memancut (ni kene eja betul-betul) air inzal ke wajahkieww khan? Sentap seribu tahun!

Anak ikan kesayangan MEGAT sejak zaman sekolah dekat Subang dolu-dolu. Lariiiiiiiiiiiiik!!!!!

Anak ikan mak. Adeh… berangan tak habis-habis aku ni!

~ by adriananatasya on November 20, 2008.

3 Responses to “Anak Ikan”

  1. wahhhh…anak ikan…anak kucing takde ker akak…

  2. anak kucing takdela adik… hahaha

  3. harus jugak aku ngan koko di anjeng kat blog ko kan… mukakakakaka… cinabeng! muhahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: