Futsal?? Akak main Futsal Ke?

Percaya atau tak, inilah ekceli pirst time aku datang tengok perlawanan futsal. Dah bertahun-tahun aku hidup ni pirst tie uol tgk orang men ni. Gilakk tak? Memula tu aku madam tak kompiden je nak datang. yelah, aku sampai sekarang selalu tanya soalan bodoh:

Apasal semua orang nak kejar kejar bola yang satu tu? Kalau bagi je sorang satu bola, kan habis cerita?

Huhuhu, by the way tak kusangaka best jugak tengok futsal ni. Bukan aku konsenteret tengok orang main, tapi aku konsenteret tengok jantan-jantan dan anak ikan yang kejar bola. tengok seluar dorang tu cam ada something yang belari-lari dan berjuntaian. (Matila Mak!!!)

Pom pom girl yang paling awal sampai. Ini semua gara-gara dia takut sesat sampai Pudu buat kali ke dua.

Anip dan Ann. Bajet kiut jek dedua ni.

Wwah… cara duduk yang sungguh efisyien untuk membangkitkan berahi. Hiks!

Cute. Cam cute je mamat nih. Leh buat stok setahun kot.

Asal ko makan sengsorang ni? Bukan nak ajak akak sekali. Akak lapar tau. Sibbaik akak bukan player, kalau tak 4 bungkius nasi ayam tu aku sapu!

Bekas anak ikan Megat yang tangkas di padang dan di ranjang.

Zahid ngan Nita pun ada sekali. Seronok tengok dorang ni lari-lari.

Hadiah nasi ayam untuk akak ke? Blweekkk… dia pose je depan kamera akak.

Once again, model bedak cina bersama Nadia. redah je lah Ann oii.. Tapi aku rasa bedak ko memang terlampau putih untuk kulit ko.

~ by adriananatasya on November 29, 2008.

4 Responses to “Futsal?? Akak main Futsal Ke?”

  1. WEHHH ASAL GAMBA AKU NGAN ANIP COMEY DAH KIUT JER.. NGAN NADIA JD PUTIH GITTEW.. CAM CAMERA KO JER MASALAH NI.. WAHAHAHAHA .. X PUAS HATI NI!!

  2. eleh temah..
    slama ni mmg ko cam2..mls nk tego je..hahaha..ko pakai brapa kilo bedak temah??huakakakaka…..adeh..ampun temah..pic aku nampak manja laa posing kat ‘JARING’ tu..

  3. wakakaka… aku tak dpt nak erase jerawat kat dahi ko sun. tapi yg kat pipi and tgh2 idung tu setel…

  4. JURUTAIP DIRUMAH DIPERLUKAN: RM3,800 SEBULAN (PENDAFTARAN PERCUMA)

    Sahabat Sekalian,

    Sedang mencari kerja atau perlukan duit yang lebih????

    Kami bayar sehingga USD 1000 = RM 3,800 atau lebih secara bulanan.

    Kami menawarkan kepada anda peluang pekerjaan di rumah seperti Menaip/kerani/setiausaha/penyelia/pelatih/Peg. Pemasaran/pengurus.

    Pengalaman tidak perlu. Boleh menaip. Tiada had umur.boleh dilakukan dimana-mana sahaja. Sepenuh masa atau part time.

    Berminat atau ingin mengetahui dgn lebih lanjut!!!

    Sila ikuti 3 langkah mudah seperti dibawah:

    1- Klik button reply pada email anda

    Pasti kan email dialamatkan ke : fast_advertise@yahoo.com

    Cc: (zieladalady@yahoo.com)

    2- Dengan perkataan anda sendiri, sila tulis samada anda berminat atau tidak dengan tawaran kerja ini

    (ingat!!! Jgn tulis jawapan anda pada ruangan subject)

    3- Sebelum Klik butang send, sila pastikan email iklan ini juga disertakan sekali.

    Setelah anda memenuhi 3 langkah diatas dan menghantar email berkenaan, seperti yang diminta, kami akan menghubungi anda dengan maklumat terperinci seperti yang diperlukan.

    Terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: