Picnic @ Sg Gabai with stacyfrenz

Akak berpicnic lagi. Dah naik gelap dah kulit akak ni. Kali ni memang akak beriya-iya nak pergi sebab kat Sg Gabai ni happening lebih sikit. Lagi-lagi boleh turun gelongsor kat air terjun tu. Anak ikanpun bukan main banyak, boleh pilih saja mana suka. Hakhakhak… statement berani mamposs. Sapalah nak aku kalau datang muka cam biawak kan? By the way, kitorang juga selebret besday Incik Kos dan Jasmin tadi. Tak pasal-pasal ngan aku sekali kene sapu tepung dan telur. Wei, besday aku lama lagi. Bulan dua, 27 haribulan. Hahaha.. tapi paling special tentang besday aku ialah ia macam double happiness sebab aku sambut sekali ngan Incik Casper yang berkongsi tarikh yang sama, 27 February, cuma tahun je lain-lain. Hiks.

Tengoklah gambar-gambar di bawah sampai muntah. Hahaha… napa banyak gambar anip nih? Wakakaka. Besday boy satu je ke? Takper.. biar Megat jeles tengok gambar Anip di blog aku ini.

Balasan kepada Nik kerana menabur tepung kepada besday girl petang itu, Jasmin. Sampai terduduk Nik kene belasah. Tak pasal-pasal Anip pun kene baling tepung, kemudian Laura dan akhir sekali aku. Aku yang takde kene mengene pun kena?

The dialogue is ” Kos, kalau saya pakai macam ni boleh jadi model ke?” Hohoho… for me, ko open je boxer tu then ko leh jadi model atas katil aku. Hahaha.

Sengal everywhere. Napalah ko ni Ann?

Abang botak yang seksi.

Tak perlu pergi theme park, kat sinipun boleh. Aku sampai 5 kali turun kat sini.

Amaran, merokok membahayakan kesihatan. Rokok lain yang leh berdiri tu takpe. Isapla sampai patah tengkuk!

Capik yang giler pakai baju SFC petang tu.

Jom mandi bunga, kat bawah jambatan tu je. Tak jauh!

Acara baling tepung dan telur.

Happy birthday to you, KOS!

http://flickr.com/photos/32876746@N05/sets/72157610456333093/

Klik link di atas untuk melihat gambar-gambar yang lain.

~ by adriananatasya on November 30, 2008.

2 Responses to “Picnic @ Sg Gabai with stacyfrenz”

  1. Riana, nape feature banyak sangat photo Anipp kat sini? tambah meroyan la Megat nanti tengok dah la banyak photo Anipp….sexy la plak…meraung la Megat kang

  2. TAKPE KOS… memang aku nak Megat meraung berguling-guling tengok gambar-gambar Anip tuh. Biar dia menangis air mata darah sekalipon takpe.. asal dia sedar dia takkan dapat Anip. Wakakakakaka…. jahatnya aku!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: