Hottest Guy This Week

Bertemu kembali. Kali ni akak nak introduce sata segment (gittewwww) dalam blog akak ni. Bacalah tajuk kat atas tuh. So sesapa yang tercalon dan terkeluar gambarnya di sini adalah adalah atas pandangan mata akak la. So paham-paham jela, citarasa memasing kan. So untuk pertama kali ini, the guy yang berjaya tersenarai ialah…. jeng… jeng jeng…..

Hanif


Lagipon akak kompius, hampir tiap blog Stacyfrenz mesti ada gambar dia. Laura pun siap nak bergambar dengan dia. Ann pulak macam orang angau dapat bergambar ngan dia. Si Sun apa tah lagi, siap kata Hanif ni bakal boypren dia. Musykil lak. Hiks!

Nak kenal dengan dia??? Kontact lah akak! Hiks!

~ by adriananatasya on December 4, 2008.

4 Responses to “Hottest Guy This Week”

  1. nyah mak nak..bg dia no mak ek..0162379235..straight kan?…

  2. hahahah… straight la uolsss….

  3. hahahaha…aku pon nak..
    nak wat tukang kebun..
    huakakaka riana…ko slh dgr..
    aku nak wat tukang kebun laa..bkn bf…adeh

  4. encemya dak anip nih… hehehehe ngam jugak dia masuk senarai nih… huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: