Besday Incik Kos

Uhuk… so kali ni akak dah rajin ye. Huhuhu. Actually acara yang berlangsung dua hari lepas ialah Sambutan Hari Jadi En Kos. Berlangsung di News KTV Jalan Imbi. Makananpon sodap-sodap. Yang penting si Anip siap buat statement bahawa dia akan menang best dressed lelaki, walhal award ittew non ado. Padan muka kau Nip!


Anip bersama adik dia yang cute gak cam dia, Hariz

The girls, Sun, Alia, Liza dan Liana

Me with Capik.


The true DIVA, Miss Xtina


Acara memecahkan gegendang telinga sudah bermula. Ann kat belakang sibuk nak snappy ngan Anip. Report kat KOKO baru hang taw!


Akak bersama besday boy, Incik Kos. Boy ke??????????


Band Bliz yang glemer ngan lagu Syurga Lebih Menyayangimu. Yang penting time ni nyanyi lagu Anuar Zain. Isk! Lari tema plak!


The boys, Capik, hanif dan Hariz. Another bach malu-malu sangatla. Nak snappypun susah. Especially Abang botak ittw, J.


Boy meet girls. Casper, Sun dan Alia

Kapel suam-suam kuku of the nite. Mia dan Nik

Terpaksa selepas dipaksa. Ifa Raziah nyanyi lagu Ziana Zain, kemelut di muara kasih time ni.

Me with Ryo @ Razif

Time ni Ifa Raziah baru je sampai with her husband

Adei… penuh perasaan makcik nih nyanyi. Hiks… Larrriiiikkkkkkk! Laura pun turut serta dalam acara memecahkan gegendang telinga.

The moment. Acara nyanyian lagu hari jadi untuk Incik Kos
Tiup lilin and wish you will merry me. Ahaks! Yang ke berapa? Macam tak cukup je lilin tuh.
Anyway, Kos, thanks for the invitation. I bab makan ni laju jek. Selamat hari jadi, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Untuk set lengkap semua gambar-gambar di majlis hari jadi En. Kos, sila klik link di bawah:

~ by adriananatasya on December 6, 2008.

5 Responses to “Besday Incik Kos”

  1. hahaha…

    suam2 kuku tu cam ape.??

    hehehe

  2. suam kuku maknanya dah bosan.. dah basi. wakkaka sian ko nik!

  3. oo..basi ke…

    ok2…basi pon basi la..

    hahha..dah nasib aq…

    tu pon nasib KEKASIH YANG DIANGAP…

    kalu X DIANGAP..LAGI MALU..!!

  4. Adeh…manada X cukup lililn…ada satu lilin tu tertutup oleh lilin depan…angle berhimpit la

  5. wah skrg kos sudah berbaik dgn ifa raziah ya…mana stacy…sudah balik kg ka…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: