Kat Mana Ni?

Tiba-tiba ada teaser. Kenapakah uols? Sebab akak malas nak update nih. Hohoho. Persoalannya di manakah ini? Acara berprestij apakah ini? Ada majlis award ke uols? Atau ada parti liar yang akak hadiri sebentar tadi? Take a look at this pictures lah uols. Ini je yang larat akak upload. Nak full story tunggulah ye.

Punggung siapakah ini? Agak kurang mantap and so lite-lite sajork, tapi still delicious. Haha! Tetapi bagaimanakah di bahagian depan? Besar kah atau lite-lite juga? Nanti akak check. Hiks!

Penjaga pintu neraka masih setia dengan tugas lamanaya, menjaga pintu demi keselamatan sejagat. Lepas ni boleh apply jaga pintu kastam pulak.

Dimanakah akak bertemu Bell? The cute guy from Band BLIZ nih?

Siapakah ittew model terbaru bagi gelas Carlsberg? Sekarang wajahnya sedang diputarkan di pawagam-pawagam sebelum sesuatu filem ditayangkan. Haruslah uols, kat situ je iklan minuman keras dibolehkan.

And last but not least, since when akak jadi artis? Suddenly berduet dengan Ifa Raziah ni? Full story, tunggulah bila akak dah rajin sikit nanti ye. Hiks!

~ by adriananatasya on December 6, 2008.

2 Responses to “Kat Mana Ni?”

  1. harap maklum .. itu bukan air arak ok… itu air sarsi only… hanya glass carlsberg ok! mak tak minum air keras2… benda keras yg mengeluar kan air mak minum… wakakakakakakaka

  2. mak tak cakap pun air arak. blweekkkkkk!!! mak cakap gelas je… hohoho

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: