Time Kasih lah…


Wajah-wajah ceria manusia-manusia yang melupakan akak. Tengoklah tahap
kebuluran dorang makan makanan yang sedap ittew. Takpe… ada ubi ada batas!!!!

Time kasihla bebanyak akak ucapkan kepada mereka (yang tak perlu disebutkan namanya disini) keraa tidak menjemput akak ke malis open house Aidil Adha malam semalam. Sesungguhnya korang amatlah baik hati. Sob.. sob..

Akak sedar akak dah tak diperlukan lagi. Akak sedar akak tak ada tempat di hati korang. Uwaaaa! Siapa yang buat spekulasi yang akak balik kampung tu akak sumpah boypren atau girlpren dia jadi batu! Suka-suka je kata akak balik kampung! Tak baca ke blog akak? Kak akak dah kata akak on vacation. Maknanya akak still ada kat KL la tuh. Vacation atas katil la uols! Dah tu pulak malam yang korang berpesta sakan dengan makanan yang boleh buat akak mati kepunan tu, akak ada kat KL! Waaaaa!

Takpe. Takpe. Akak merajuk sebulan.
Di kesempatan ini akak nak ucap terima kasih pada Incik Virgonz dan Fifiey @ Pidah yang kiut kerana telah memberikan award yang sangat kiut ini kepada akak. Time kasih bebanyak. Tapi oleh kerana akak kedekut, akak tidak mahu berkongsi award ini dengan sesiapapun. Harap Maklum

~ by adriananatasya on December 10, 2008.

9 Responses to “Time Kasih lah…”

  1. Adeh…pedihnya sindiran…bukan setakat terasa kat kulit, malah sampai pedih ke tulang…adehhhh KOSE

  2. mak tak bersalah nok… ampun kan kami wahai penunggu Gua.. ampun kan kami wahai penungu Gua.. mukakaka

  3. maaf kan kami….

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

    maaf kan kami…

  4. hehee.. Riana mana gambar yang posing trime award…?? hahaha…

  5. ala vir… tak sempatla nak berposing.. miakakakaka…

  6. hAhahha… mesti ko renunh abiiss gambar dorang tu kan…?? ciannya hahaha…

  7. vir jahattttttt!!!!! takpe…. nantikan pembalasan miss trinidad & tobacco!

  8. wahhh…. aku x masoookkk la riana… adduiii…

  9. bkn tobacco lah… Tobago…

    oppsss… mintak maap Riana…

    mamposs ler haku nehhh….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: