Stacy Berjaya!!!

Aku baru pulang dari menyaksikan separuh akhir muzik-muzik kategori pop rock yang mana Stacy turut bertanding. Alhamdulillah lagu tersebut berjaya melayakkan diri ke peringkat akhir. Tak sia-sia aku berjaga 24 jam dek kerana eksaited yang terlampau sangat. Tapi kerana itu jugalah aku agak moody tadi. Mintak mahap yer kengkawan, aku memang terlampau mengantuk tadi. Kalau tak aku happy jek cam selalu. Ni mata pun dah naik merah. nak wat camner kan?

Para pakar jerit Stacyfrenz. Seronok ngan dorang ni, sporting giler. Akupun terasa cam remaja balik. Walaupun Nik ngan Capik tu macam lucah dan otak blue sebab sibuk main raba telur masa beratur nak masuk. Ngok ngek tul!

Persembahan Stacy yang superb, lincah, memukau, gemilang, terbilang bla bla bla

Ni masa kiterorang memula sampai. Makan kat gerai yang langsung tak sedap makanannya. Tengoklah mulut Ann tuh, secara ikhlas mengeji dan mencerca masakan gerai ni.

Aksi ceria Stacy selepas diumumkan berjaya ke final Juara Lagu

Dua adik badek yang pakar mengipas orang-orang season macam Mrs X dan Laura. Laura season jugak ka???? Hohoho! Kalau bersalam tu siap cium tangan bagai. Drama sangat si Anip ngan Hariz.

Siapalah yang sengal ni? Haruslah si Ann! Bergambar bersama back-up singer beliau iaitu Jezzy Sunshine. Paling suka menyanyi sambil nangis. Huh… cukup berbakat tuh!

Capik pun nak enterprem bersama Stacy walaupun malu-malu gittew.

Kuda siapakah ittew? Motippp Stacy bergambar di samping kuda kesayangan Hencik Casper???

Muka-muka baru dalam SFC. Maaf Kos, gambar ko ada dua keping sajork. Maklumlah sudah melalui zaman tua, season dan kejatuhan gittew. Hiks! Apakah ini? Pembalasan Miss Trinidad & Tobaggo kah? Aku gurau-gurau je Kos.

Yang penting kita akan sokong Stacy di Juara Lagu 2008 nanti.

Untuk gambar lengkap sepanjang acara, klik link ini.

~ by adriananatasya on December 12, 2008.

7 Responses to “Stacy Berjaya!!!”

  1. nyah..kalau ko nak tau banner yang korang pegang stacy mak lah yang buat..kira mak pun berjasa lah kat stacy ok..kalau tak caya tanya lah kos..nyah ko dah amik lom no anak ikan tu..kata nak bg mak no dia

  2. BAIK PUNYA U NI.

    DARI

    ABERAMLY.WORDPORESS.COM

    RAMLYOTAI.BLOGSPOT.COM

  3. amboi kak senduk… mak tau ko yg wat banner tuh. huhuh.. ala anak ikan tu kekwat pulak. takpe nanti mak terus usha dia, mana tau time dengan kawan2 dia je dia jual mahal ke. hahaha.

  4. hahah..

    aq raba2 telor.??

    telor aq..x apa la..

    hahah…

  5. eleh nik tak ngaku lak. ko raba telor capik kan? miakakakaka..

  6. hantu raya? sapa lak nii?

  7. Heh heh heh Xpe arr…pic aku dua ketul jer, bagi la peluang pada yg baru nak naek pulak…si Anip kan Protege aku, bakal gantikan aku utk Model seluar dalam keh keh keh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: