Welcome My New Family

Haruslah akak war-warkan satu dunia bahawan family akak telah bertambah dengan pengambilan dua orang anak angkat. Satu dari Utopia dan satu lagi dari Cambodia. Akak kan ala-ala goddess cam Angelina Jolie ittew, so haruslah mengambil anak angkat dari serata dunia gittew. Introducing the orange one is Garfield (Casper yang pilih nama dia, akak tatau!) manakala yang kelabu ialah Jolie. Nama Jolie akak yang pilih. Cute khaannn?

Petang tadi sempat kuar gi Taman Industri Puchong untuk servis kereta Persona yang mempersonakanla sangat ittew. Call Eon servis center tapi semua pusat servis dah kene book since 2 hari lepas. Agaknya bulan Disember ni memang bulan servis kereta kot. Then the operator cadangkan satu tempat yang tawarkan khidmat yang sama, harga yang sama. Kira under dorabg gak la, terletak dekat je ngan umah. Since kereta memang dah lebih had, kiterorang pergi gak servis kat situ. Very the peramah abang yang kerja kat situ. Ada sorang tu hensem sangat.

Di kesempatan ini juga akak ingin ucapkan terima kasih atas award yang diberikan oleh VIVI ini. Thank you dear… it’s so cute! Kali ini akak tak tamak, so akak kongsikan award ini bersama Jezzy Sunshine, Okfind dan Shaofie. Tadaa..

~ by adriananatasya on December 16, 2008.

4 Responses to “Welcome My New Family”

  1. bagu aku c jolie…!!

  2. mana boleh.. hahaha

  3. ya ampun..kiutnyaaa miau..akan diculik miau2 itooo..tungguuuu..
    muehehehe..

  4. nebess.. janganla culik… sayang tau kat dia..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: