Unstable Mood

Oleh kerana Eleza dan Ann telah balik awal, maka wajah sengal mereka tidak dapat dirakamkan. Maka tiadalah bahan menarik untuk dicerca. Tinggallah pompuan pembelah bumi ini, Jasmin yang giler suh aku snappy gambar dia. Neverlah nak kontrol ayu, yang penting tetap pose TEPI tuh. Maklumlah berseni.

Aku datang paling lewat. Masa ni cuma ada Sun, Capik, Charm dan Anip. Tiada dalam gambar ialah Aunty, Uncle dan Syam. Taulah kismes, dandan sumer pakai merah kecuali pompuan ittew dan juga Anip.

Orang makan, depa sibuk buat chatting lak.

Pompuan giler yang memeriahkan umah Mrs X malam tadi, tak lain dan tak bukan, Jasmin. Anip sedang menunjukkan seekor lipan berbisa yang muncul dari lobang tinger jasmin. Uhuk..

Aku baru balik dari Pandan Mewah, Rumah Mrs Xtina yang buat satu majlis makan-makan tadi. merempit bersama Encik Casper. Memula nak bawak kereta, pastu tukar plan. Sekali hujan pulak, minum air ujan je la aku kat belakang. By the way, aku agak gila jugak tadi, berkaraoke tak hengat dunia. Maybe mood aku masih belum stabil. For those yang belum tau, aku ada masalah kerja lagi. tapi sekarang bukan masanya untuk bercerita panjang. Enjoy the pics.

~ by adriananatasya on December 18, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: