Who’s Hotter?

Kali ini aku nak buat rating lak. Motifla khann? Tetiber nak wat poll bagai? Tapi ekceli aku saja-saja je. Lagipun aku suka dua-dua aktress ni. Angelina Jolie, pemenang Oscar dan Golden Globe melawan Megan Fox, heroin filem Transformers ittew. Dua-duanya seksi. Kalau kat Hollywood, perang seksi antara kedua-dua bintang ini telah lama diperkatakan. Ada yang kata Megan nak tiru Angelina yang antara lain mencacah badannya dengan tatoo di tempat yang sama dengan Angelina (di belakang badan) dan lips make-over. Kenapa Megan sanggup buat semua tu ek? Sebab nak lawan Angelina ke?

INFO:

ANGELINA JOLIE

  • Nama asal Angelina Jolie Voight
  • Berumur 33 tahun
  • Memulakan langkah sebagai seorang model
  • Duta Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu
  • Dinamakan sebagai wanita terseksi di dunia oleh Majalah FHM
  • Pemenang Oscar dan Golden Globe Award
  • Filem: Tomb Rider, Gia, Mr & Mrs Smith, Wanted, Kungfu Panda dll.

MEGAN FOX

  • Nama sebenar Megan Denise Fox
  • Berumur 23 tahun
  • Pernah dilaporkan bercinta dengan hero Transformers tang cute ittew
  • Tinggi 5 kaki 6 inci
  • Tempat ke 18, wanita terseksi dunia oleh Majalah Maxim
  • Berlakon dalam filem Transformers, Whore, Ironclad dan lain-lain

Gambar terakhir menunjukkan mereka bersama pasangan masing-masing. So mana satu anda rasa paling HOT? Vote la. Jangan lupa lak komen ek?

Which One Hotter?

  • Angelina Jolie
  • Megan Fox

View Results

~ by adriananatasya on December 21, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: