Tag Nik Hafiz

Pertama kali aku di tag oleh Nik Hafiz. Pandai dah kau tag aku ek? Padahal aku yang bawa kau ke dunia perBLOGan ni khann? Takpela, akupun rasa cam ok je nak jawab tag ni. Lagipun bukan soalan-soalan macam tag yang lain tu. Kali ni kene paste gambar je.

  • Poskan gambar 4 orang yang anda rasa mukanya photogenik
  • Perkenalkan mereka / link dan kenapa korg rasa mereka photogenik
  • Tag 10 orang.

Itulah antara rules untuk tag kali ni. Post gambar sendiri boleh tak? Huhu. Kalau nak diikutkan banyak gambar aku nak letak, tapi dia suruh letak 4 je plak. Takkan aku nak letak muka Cik Temah? Dia bukan fotogenik, dia tuh fotogedik. So I guess kene letak gambar orang-orang yang kita kenal, bukan celebrity or model kan? Hihiks. So here it is.





Lieya Fazura

Ekceli dia ni classmate aku kat sekolah dulu. This pic was taken by me, dalam bilik aku. She’s wearing my dress. I also make-up her face. That time I realised that she is photogenic.





Lea Laurielle

Truly a Diva. Tu jek yang boleh aku katakan. Semua gambar-gambar dia memang amazing lah. Bercucurians air mata kalau tengok Myspace dia. Tapi di luar gambarpun memang marveles.

Cat Danny

Budak ni pernah dok serumah ngan aku. Sekarang ni je baru berjinak-jinak dalam dunia modelling dan lakonan. Aku ucap selamat maju jaya kepada Nasir @ Cat Danny. Tetiber nama Cat Danny? Larriik!

Dan, yang last sekali. jeng, jeng…





Kos

Istimewa untuk mengipas Kos, aku selitkan gambar ini untuk kau!

Orang-orang yang wajib buat tag ini ialah:

Shaofie, Sun, Mr Lovess, Ann


~ by adriananatasya on December 25, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: