Xmas Party

Aku baru balik dari rumah Incik Kos, yang menganjurkan satu majlis kecil sempena Krismas. Walaupun aku tak sambut Krismas, tapi aku datang atas dasar persahabatan. Lagipun bukan senang nak jumpa kawan-kawan aku ni. Si Liana tu sejak kawin ngan Datuk J memang sentiasa busy. Jezzy Sunshine pulak sekarang kerja sebagai pramugari, so selalu gi oversea. Ni pun kabarnya baru balik dari USA, ada date ngan Brad Pitt katanya. Hihiks.

By the way, aku datang ngan Faizal. Ikutkan awal lagi aku dah sampai. Tapi flight aii delay plak sebab driber eroplen tu tak nampak laluan udara sebab hujan lebat. Ntah sapa ntah yang menyanyi tadi sampai hujan turun tak berenti langsung. Sampai aku balik pukul 1.00 tu pun hujan masih tak berhenti. Masa karaoke semua sibuk dok nyanyi lagu Hujan. Sesuai la sangat. Katanya ada game, tapi non adoo. Penat aku tunggu, kot-kot leh menang hadiah ke.


Antara makanan yang dihidangkan. Kali ni mihun Incik Kos dah ada warna. Kalau tak biasanya putih sajork. Incik Kos sudah maju, hoyeah! Tapi betul ke Incik Kos masak? Atau dia oder je kat kedai mamak bawah tu?


Inilah hadiah yang aku terima masa gift exchange. Nipun hadiah kesian sebab hadiah asal aku mulfunctioning. Gittew! Diek kasi aku kotak kosong! Sapa punya hadiah aku tatau. Kejarmmm!!! Aiii disabotaj! Ni dah dua kali dapat adiah kosong. Cakap je la taknak bagi. Hohoho!


Jezzy Sunshine with her gift-from me. Awal-awal lagi dia dah tau yang hadiah tu dari aku. Apa isinya? Rahsia!! Yang penting hadiah aii tu bersinar-sinar bak rembulan di tengah malam sampai terpancar-pancar di wajah Sun. Hihiks.


Bersama pemenang hamper, dan saingan utama aku dalam acara karaoke. Capik diapit oleh peminat-peminat kelab kipas susah matinya iaitu Kos, Jezzy Sunshine dan Nik Hafiz. Malangny hamper tu lastly kene share plak.


Jezzy Sunshine datang bersama sepupunya. Apa nama ntah. Aku lupa lak. Maklumlah, dah nyanyuk.

By the way, thanks to Incik Kos for the invitation. Merry Christmas to you, ho-ho-ho!

Link to other pics, please click here.

~ by adriananatasya on December 25, 2008.

7 Responses to “Xmas Party”

  1. asal pic akak xde???

    btw,beshnye celebrate ngan kwn2..

  2. asal pic akak xde???

    btw,beshnye celebrate ngan kwn2..

  3. Aderla ajim. last sekali tu ada link… huhuhu, ko saja kan nak pecah lobangs aii… hohohoh

  4. Keh keh keh…sian Riana…selalu dapat hadiah cover jer…isi xde, Riana suka cover line kot hik hik hik.

    P/S: Mee Hoon tu aku oder kat restoran bawah umah…tu yg ada kemajuan, kalau X, pucat lesi dan puteh la selamanya heh heh heh

  5. “Jezzy Sunshine pulak sekarang kerja sebagai pramugari, so selalu gi oversea. Ni pun kabarnya baru balik dari USA, ada date ngan Brad Pitt katanya. Hihiks.”perli aku nampak..huakakaka

    “Jezzy Sunshine datang bersama sepupunya. Apa nama ntah. Aku lupa lak. Maklumlah, dah nyanyuk.”

    sepupu aku nama dia shida…huhu…wwaahh..smlm ujan bkn sbb aku nyanyi k..sbb aku sampai agak lambat skit..so…aku rasa sbb kos yg nyanyi…huakakakaka…pa2 pun..smlm mmg enjoy..

    *p/s:riana..ko ni makin ari makin gila…huakakaka

  6. Tahniah Kos, kemajuan di ujung tahun gittew. Walaupun kekadang aku carut hidangan tu.. bukanlah aku kata tak sedap. Biasalah mulut aii ni takde insurans. Gurau2 manja gittew!

  7. sun: Rashidah? Macam nama CC plak! Hahahaha. Aku kan memang gila, cuma selama ni cover2 ayu jek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: