Relaxing


Suasana dalam bilik kiew ketika ini. Siap ada aromatheraphy bagai ni. Scent apa ek? Sandal wood sajork, tapi pas ni ingat nak try lemon lak. Rasa relax jek. Nasib baik aku tak ubah bilik air aku jadik bilik spa. Tapi ittew good idea jugak! Huhu. Hurm, ada jugak aku bawak anak-anak ikan dalam akuarium tu untuk aku buat rendam kaki. Gilakk plak rasanya idea nih. Tapi belum cuba belum tahu kan?

Dalam kebosanan sempat aku mengotter gambar Jasmin. Like I said, she need some makeover kat rambut dia. Tapi bila aku letak rambut pendek camni terus nampak cam budak sekolah pulak. Kepada Jasmin, aku ucapkan ‘selamat menjanda’ Hihiks.

~ by adriananatasya on December 26, 2008.

6 Responses to “Relaxing”

  1. wakakakkakakakakakakaa tergelak plak aku.. maap

  2. ober ko eleza…riana!!!!apa ko dah wat ngn rambut aku…tp smart gak kan…almaklum laa..dah menjanda…kena tuka imej baru 4 thn baru…sengallllllllllllll riana!!!huh

  3. hahahaha… comel pe min tukar rambut camtu..
    masa menjanda lar kena make over!

  4. Ok what? sesekali tukar gaya rambut? Huhuhuhu…

  5. oh tidakkkkkkkk!!!!!!!aku jd bahan lawak…betul ke aku sudah menjanda???x percaya ka??huakakakaka…

  6. apa-apa je… kalau janda pon ok gak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: