BLACK OR RED?

Aku masih ingat dalam tahun lepas aku ada browse satu laman web (adehh, lupa lak nama web tuh) yang secara bergurau cakap “jangan pakai seluar ketat warna merah untuk mandi atau bersukan” Memula aku buat bodo je sebab tak paham sangat apa maksud dia. Tadi aku jenjalang kat blog Ohtidak dan jumpa gambar ni. So sekarang aku paham kenapa black is better than red. Tapi apa salahnya kalau pakai red kan??? Hiks! *Gatal!

Black – Samar-samar jek. Ilusi kurus sikit kot. Huhu.

Red – Bak sini pembaris! I leh ukur something.

Tadi sempat tengok Final Sehati Berdansa dimana Lisda dan Fauzi jadi juara. Memang aku dah target dorang ni juara. Takkan nak bagi Amyza kot. harap sms dia jek meriah tapi menari nan adoo.

~ by adriananatasya on December 27, 2008.

7 Responses to “BLACK OR RED?”

  1. kmain gatai!nk ngukur sgala!adoi!

  2. kmain gatai!nk ngukur sgala!adoi!

  3. alahai.. aku tau ko yg ukur tadi. dah tu ko yg paling awal mengomen. huhuhu..

  4. kikiki..
    xde pembaris uol!tgok uol ukur dr jauh je ni,,sj sergah dulu..kikiki..

  5. kikiki..
    xde pembaris uol!tgok uol ukur dr jauh je ni,,sj sergah dulu..kikiki..

  6. Tak best ukur dalam gambar, ukur real lagi besh.

  7. hahahaha..looks nyummy!!!
    opsss…. miakakakaka

    ampun yang..ampun..
    dah riana buh gambo nie..
    ternampak plak bird orang laen disebalik suar ketat merah!!!

    aku nak belikan spender kaler merah gak ar!!
    fewwiittt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: