3 YEARS AGO

Aku geledah stor, terjumpalah album. Aku ada album rupanya. Hahaha. Yela, sekarang album aku kat Picasa je. Koman-komanpun masuk cd. Terjumpalah gambar ini. Aku rasa gambar ni diambil tiga tahun lepas, masa semi final BB Supermodel. Actually ada sekeping lagi gambar, gambar bersama peserta lain yang mana salah seorang peserta kita kenal. Lebih-lebih lagi di SFC la. Hahaha.. Mr, err… or Miss KK. Sapa KK? Kota Kinabalu kah? Atau Kuala Kangsar? Hiks!

Cakap tentang gambar ni, hiasan kepala aku tu di curik dari Ulu Yam sebelah paginya. Kreatif tak? Kreatif ke gilerr? Huhu. At the final aku pakai gold headgear ngan golden dress, tapi dinch menang jugak. Siapalah aku kan? Tapi motif aku post gambar ni apa ek? Maybe aku rindukan zaman silam kot? Hiks!

~ by adriananatasya on December 30, 2008.

7 Responses to “3 YEARS AGO”

  1. kmain post die!
    ms ni jim lom berjinak2 ngan dunia aneh ni..
    2006 bru mengenali dunia tu..now,dah puas n xnk agi..kikikiki..

  2. kmain post die!
    ms ni jim lom berjinak2 ngan dunia aneh ni..
    2006 bru mengenali dunia tu..now,dah puas n xnk agi..kikikiki..

  3. Dunia aneh? Wakakakka… anehnya dunia ni..

  4. tu..buah tembikai ka atau papaya yg riana selit tu? Lola dah zoom ni…..jeles betul…kekeke…jgn marah…

  5. tembikai? too big. papaya too small. hahahaha..manggis kot?

  6. perghh..gempaq giler ko dulu ek riana??
    biler lg ko nak wat gempaq camtu weh…

  7. Sekarang sudah gajah la reen.. susah nak zirafah balik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: