WELCOME 2009!

Aku selebret new year di KLCC tadi dengan Casper, Faizal dan Ayong. Nak kata happening tak jugalah, sebab kat situ banyak bebenor dak Indon. Pelik gak aku. Menanti detik 12 malam sambil menyaksikan pertunjukan air pancut yang ntah hapa-hapa. Thank God aku datangpun dalam kul 11.30, so melayan kebosanan tu cuma setengah jam saja. After that lepak jap kat kedai mamak belakang Ritz Carlton Bukit Bintang. Dalam pukul satu baru gerak balik Puchong. Esok pagi nak pergi Port Dickson. Tunggu gambar-gambar dari sana pulak ye.

Awasi sebarang perubahan di blog ini. Sempena tahun baru 2009 ini, aku berkemungkinan menukar URL blog ini. Stay tuned.

~ by adriananatasya on December 31, 2008.

2 Responses to “WELCOME 2009!”

  1. aku kat KLCC gak td.. x bersua pulak kite..
    tp siyess.. lautan ‘Indon’ians tu mmg menakutkan..
    kat dataran lagi seram..

  2. Macam mana la nak terserempak malam tadi Eleza? kita kan kat negara luar tu. Kat Jakarta kan? Huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: