PICNIC @ PORT DICKSON

Port Dickson – 01 Januari 2009. Kononla nak pergi pagi, alih-alih pukul 12 tengah hari baru aku bangun. Bangun-bangun boleh lak tengok tv jap. Ada citer Spiderman3 kat HBO. Lepas tu baru la panggil Faizal datang umah. Kalau tak sapa nak drive? dalam kul 2 barula siap nak panaskan enjin kereta bagai. Inilah plannya, konon pagi tak hengat.

Baru beberapa hari lepas tercakap pasal abang angkat aku Fahmi kat blog ni, terus terjumpa dia kat Port Dickson. Bagai dirancang sangat kan. Dia datang ngan housematenya yang agak hensemla jugak. So aku dan Faizal join konperens la ngan dorang since kami berdua sajork. Sedihla Port Dickson ittew. Banyak sangat sampah. Tapi dah terlanjur datang ke sini, apa leh buat?

Umang-umang yang sangat menggelikan aku. Aku agak fobia dengan binatang berkaki lebih dari dua, lagi-lagi yang merayap. Kalau tangan yang merayap aku tak kisah. Kalau yang ittew aku redhakan dan relakan saja.

Antara aktiviti yang dilakukan di sana. Aku dinch main ekceli, hanya mandi manda saja. Tengok abang-abang askar yang mandi. Seksi sangat.

Halle berry kah? Uhuk… matilah aku kene panah petir. Berangan tak hengat nih. Dah la menunjukkan aurat. Hiks! Sibbaik tak dilanda Tsunami.

Lastly berkomperens lagi di rumah Abang Fahmi. Aku ingat rumah aku je yang jauh dalam hutan. Rumah ni lagi dasyat. Salak Tinggi tuh kan area hutan belantara, tapi banyak Cabin Crew yang sewa rumah kat sana termasuklah abang aku ni. Pukul 12 malam baru balik lepas mengayam ketupat dan mengeji kawan-kawan.

Klik kat sini untuk gambar-gambar lain.

~ by adriananatasya on January 1, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: