10 LELAKI PALING HENSEM

Tag paling sensasi menjengah tahun 2009 ini. Dah lama aku tak post gambar-gambar seksi kat blog terchenta ini. So marilah menjawab tag 10 lelaki paling hensem ini. Ikut citarasa masing-masing la. Tiada paksaan. Asalnya tag ini membariskan 15 orang, tapi aku kasi kurang sikit. Bukan apa… banyak sangat 15 tuh. Aii kasi kurang sikit ittew jumlah ok?

10- John Abraham. Aku bukanlah peminat setia filem hindustan, tapi aku sangat suka dengan mamat ni. Kekadang aku berangan akulah Bipasha Basu, tanpa prejudis memikirkan bahawa aku ini layaknya adalah Bipasa PASU saja.

09- VJ Channel V Dominic. Cute tau. Mungkin ramai yang tak setuju, tapi aku minat sangat dia ni. Lagipun aku suka yang chinesse look ni. Kiutt.

08- Orlando Bloom. Yang inipun bisa menginzalkan aku. Sangat hensem. Lagi-lagi kalau dalam Pirates Of caribbean tuh.

07- Mr Beckham di tempat ketujuh. Susuk badannya sangat seksi. Gambar kat atas ni pulak yummy!

06- Leonardo Di Caprio. You jump I jump. Hihiks. Minat giler kat dia sejak zaman Titanic lagi. Aku siap ada beg Tiatanic, bekas pensel Titanic dan key chain Titanic.


05- Top 5 mestilah anak ikan. Zac Efron yang sangat cute, especially part mata dia. Dalam gambar ni dia saja nak menggersangkan aku. Pegang-pegang ciknek pulak.

04- Won Bin. Aku tak sure dalam drama apa dia berlakon. Tapi aku selalu nampak gambar dia di majalah.

03- Andhika Pratama. Suka sangat gambar kat atas ni sebab dia buat muka innocent. Walaupun sangat skinny, tapi dia sangat kiut.

02- Rain. It’s raining RAIN. Dia ni suka sangat bergambar seksi, memang menggugat iman aku.

01- The one and only Nicholas Saputra. Aku dah jatuh cinta kat dia ni sejak filem Ada Apa Dengan Cinta. Boleh tak aku kawin ngan dia esok? Hiks.

So, tag ini pasrinya untuk wanita sahaja, atau lelaki yang berjiwa wanita. Dan mereka yang terpilih ialah:

Ann, Sun, Eleza, Nakamichie dan Yantacy. Nak tag Zulipan ngan Mr Lobess sekali leh? Larriks.

~ by adriananatasya on January 2, 2009.

10 Responses to “10 LELAKI PALING HENSEM”

  1. wow ade sepuluh ek..
    semua jejaka antarabangsa..huhu..

    adeh..
    takthn klaka perkataan kamu guna.. :p

  2. wakakaak… berjiwa wanita… apa ka iteww…?? haha…

  3. erk.. menyesal aku click Read More.. -_-

  4. wakakaka…aku lakiii wehhh… astagakkk!!! =P

  5. rasanya diriku menyerupai nikolas saputra tuhh..cuma dia mancong sikit jak..wakakaka pasann ehhh =P

  6. mukakkakkakaakakka

  7. Vivi… ko nak join sekali ke? Huhu

  8. Ary… bukan ke? wakakakaka

  9. adoii22..tag apa ne????wakakakaka..wow!! encemmnya 10 laki2 ito..=p

  10. X der sorang pun yg berkenan hahaha…tapi David Beckham tu boleh ler, tapi x ler minat sangat..anyway, check plak kat blog i the MOST beautiful man…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: