MEIQI BIRTHDAY

Sekembalian dari Taman Cahaya, Ampang selepas menyambut parti hari jadi anak saudara Aunty Christina di tepi kolam renang Mewah Court. Aku datang berdua je dengan Faizal manakala Casper datang kemudian dari Bangsar, tempat kerja barunya. Time datang tu perut masing-masing memang tengah kelaparan. Ada yang kata nak pengsan dan sebagainya. Bila saja dijemput makan semua berpusu-pusu untuk mendapatkan makanan. Jasmin ambil 3 pinggan sekaligus. Dan dia tak henti-henti makan sampaila majlis selesai. Maklumlah orang tengah bahagia.


Eleza Zaaba Aziz mempromosikan rantai dwifungsinya. Satu untuk perhiasan, dan satu lagi untuk menyilaukan pandangan perompak dengan kelipan lampu-lampu neon yang bergemerlapan. Semua orang harus memiliki rantai ini.


Jika benar anda berdua ada hubungan, maka berterus-teranglah sebelum aku menyiasat hingga ke lubang cacing.


Para pelarian yang seminggu tak makan. Lihatlah wajah kebuluran masing-masing. Apapun, hidangan di sini memang marbellesss!


Anak ikan rebutan Megat. Hanif dan Shafik.


Inilah Birtday Girl. Menunjukkan bakat terendamnya menyanyikan lagu Matahariku Yang lain hanya mampu berputih mata kerana set karaoke gagal menjalankan tugasnya dengan sempurna. Maka, tak dapatlah berkaraoke sakan macam di rumah Kos dulu.


Acara meniup lilin diiringi Daddy tersayang.


Kesengalan bermula. yang bukan birthday girlpun kena sapu kek di muka.


Liana, Liza, Aunty Christina dan Jasmin bergambar kenang-kenangan.

Majlis berakhir lewat, tapi kami balik lebih awal memandangkan masing-masing ada tugas esoknya. Aku dan Faizal pergi ke Pandan Jaya untuk bertemu seseorang. Dalam jam 12.00 malam baru bertolak pulang ke Puchong. Esok pula ada majlis kenduri kahwin seorang saudara di Putrajaya.

Klik sini untuk lihat gambar-gambar lain

~ by adriananatasya on January 2, 2009.

12 Responses to “MEIQI BIRTHDAY”

  1. erk ada gusip baru…. cpt dan efisyen kau riana

  2. ya ya ya.. gossip hangat ni. akan ku korek cerita ini sampai ke lubang cacing.

  3. ish terpesona aku ngan gambar aku.. wah..

    isk isk isk penuhnye name akuu T_T

  4. Alah…x ya gosip…semua kan ada mata….agak susah terlepas pandangan lola ni kecuali lola blur giler…tapi keakraban tu mmg real la…huhuhuhu

  5. ala lola, nak mulakan satu kisah, kene tiup dulu angin angin dia. Bak kata pepatah, jika tiada angin, masakan pokok bergoncang?

  6. Eleza zaaba.. tu lah. Atas sekali lak tu muka ko enterprem.

  7. gusip???gusip apa nih???nak tau gak..hohoho..korek riana..korek..hehe

  8. Jasmin ambil 3 pinggan sekaligus. Dan dia tak henti-henti makan sampaila majlis selesai. Maklumlah orang tengah bahagia.

    huakakaka…melampau ko riana…sis reen kata aku dah kurus tau…

  9. kan aku dah bgtau reen yang tempat tu gelap..
    so ape yang die nampak mmg x betul..

  10. huakakaka eleza…napa ko masih nk menafikan yg aku ni mmg kurus…adeh…

  11. Aku tak nafikan ko kurus. kurus kat jari jek.

  12. ober ko riana…huakakakakakaka..tp mcm ada kebenaran laa plak kata2 ko tuh…adeh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: