TAG VIVI – 10 WANITA TERCANTIK

Amboi kau Vivi, sengaja alter aku punya tag dari lelaki kepada perempuan? Suka suki kau je khann? Lepas tu ko tag aku balik pulak? Ada ke patut? Macam manapun aku sedia menjalankan tugas ini dengan sempurna. Walaupun tak boleh letak gambar sendiri dalam list. Get ready, GO!


10-Beyonce Giselle Knowles. Full packaged girl. Tarian yang superb, suara yang cemerlang. Aku simpan semua DVD konsert dia.


09-Tyra Banks, supermodel in action. Model kulit hitam pertama menjadi cover majalah Sports Illustrated. Salah seorang angel Victoria Secrets.


08-Megan Dennise Fox, Heroin Transformers yang sangat-sangat seksi.


07-Michelle Pfeifer, a stardust. Pada usia 50 tahun masih cantik. Dianggap wanita tercantik di Hollywood. Anda masih ingat filem Batman Returns? Dialah yang memegang watak catwoman. Malah dia dianggap pemegang watak catwoman terbaik mengalahkan Halle Berry.


06-Nasha Aziz, Malaysian Sweetheart.


05-Fasha Sandha. Lupakan pasal suara Doraemon ittew. Bagi aku dia tetap cantik.


04-Siti Nurhaliza. Antara wanita melayu yang sangat aku gemari. Everything about her is awesome!


03-Catherine Zeta Jones. Latino yang sangat seksi. Walaupun aku kecewa kerana dia tidak jadi memegang watak Wonder Woman, tapi tak apa lah. Sob, sob..


02-Charlize Theron. Bermula sebagai seorang model, wanita Afrika Selatan ini bergerak cemerlang. Antara filem kegemaran aku ialah Monster.


01-Angelina Jolie. hanya satu di hatiku.

Jadi terjawablah segala persoalan. Dimaklumkan bahawa ini adalah yang tercantik di mataku sahaja, bukan mata orang lain ye. Hihiks. Tag ini aku tak serahkan kepada sesiapa kerana dah ramai yang kene jawab tag ini. Jadi lebih baik aku berdiam diri sahaja.😛

~ by adriananatasya on January 5, 2009.

4 Responses to “TAG VIVI – 10 WANITA TERCANTIK”

  1. gud gud.. diamkan diri..
    tag ko kemudian2 ek..

  2. malas dia dianggap pemegang watak catwoman terbaik mengalahkan Halle Berry.

    mmg pemalas catwoman ni!

  3. hahahaha… aku ingat aku dah eja betul semua ni.

  4. wakaka… “malas” tu actually malah eh..??

    wakaka aku redah jer.. x pasan poonn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: