2009 STACYFRENZ FIRST MEETING

Walaupun sedikit terlewat, Stacyfrenz tetap meneruskan satu perjumpaan yang bertempat di Taman Desa, malam semalam. Turut hadir ialah Stacy bersama-sama dengan kakaknya Cherry. Meeting ini khas membincangkan perkara-perkara berbangkit dan membincang dan mencadang aktiviti-aktiviti yang bakal kami anjurkan tahun 2009 ini. Antara lain ialah majlis Potluck + Birthday (Besday sapa lakkk????) dan satu percutian berkumpulan ke sebuah pulau. Pulau apa tu? langkawi ke? Atau Redang? Atau Pulau Tikus? Huhuhu. Potluck tu pula adalah kesinambungan dari potluck tempoh hari yang sangat-sangat berjaya. Alkisahnya sewaktu separuh akhir AJL tempoh hari, Stacy sendiri ada bertanya kepada aku ‘bila nak buat Potluck lagi?’ So inilah masanya. Nak tahu berita selanjutnya, sentiasalah melayari StacyFrenz Official Blog. Takkan semua nak citer kat sini, khannn???! Hiks!

Kiri: Stacy kata budak ni muka macam Kos. Part mana yang sama tu? Kanan: Ucapan selamat berbahagia buat AJK Rekreasi & Aktiviti SFC, Nik dan AJK Marketing, Mia.

Gambar-gambar lain, di sini.

~ by adriananatasya on January 8, 2009.

5 Responses to “2009 STACYFRENZ FIRST MEETING”

  1. haha..

    terima kasih sis riana..hehe…

    moga2 kami dapat berkekalan..hehe..

  2. eh betul ker tu adik En.Kose?

  3. wah adik En.Kose ker? sweet mcm abgnya juga. Yg pakai jaket hitam tu En.Kose kan? adik beradik dah la sama rupa, baju sukanpun sama, cuma lain warna.

    P/S: suka intai Blog ni tau

  4. tu bukan adik kos la..haha..tu member aku..hahaha..!!!

  5. Stacy’s face looks tired but still cute. Is it that is SF President’s brother? I think I always saw him in KL but didnt know that he is Sabahan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: