BOWLING BOWLING BOWLING

Selesai aktiviti di One Utama kami bertempiaran pula ke Ampang Point. Kononnya kat sini lagi happening kalau main bowling. Aku jenjalang ke Bangsar dulu untuk jemput Incik Casper dari office. Pastu barulah merempit ke Ampang. Sampai je kat sana rupanya Cik Eleza Zaaba Ajis dah sedia menanti dengan lagak seorang cempien. Namun sifat waraknya ditutup oleh bau stokin busuknya yang sangat menusuk hidung. Charm datang join kami manakala Liza pula pulang awal untuk masak nasi buat suami.
Kaki sapa yang tetiber berbalut kain kapan hitam ittew? Hansuang sungguh orang jawa yang enterprem kaki berbalutnya ittew. Di Ampang aku tewas, hanya berjaya menduduki Top 5 sahaja. Maklumlah, kebangkitan Eleza dan Woohomae. Aku tak dapat buat apa-apa. Yang penting kalau Mae yang baling bola, kiterorang sempat masak ayam masak kicap sementara tunggu bola tu sampai kat pin. Lontarannya cuma selaju 1 meter/saat. Cubala bayangkan! Nasib baik tak esok baru settle!
Pelbagai aksi mandrem dari pejuang-pejuang StacyFrenz. Aku dan Eleza buat mandrem makyong dan parkinson manakala Nik Hafiz dan Capik pulak buat mandrem ala-ala nak membesarkan telor. Besarkah telor mereka??? Hanya Megat yang tahu.

Nik Hafiz tewas juga di Ampang walaupun berlagak kononnya dia akan menang di kampung sendiri. Hey, kampung ko kan kat Terengganu? Apa kes nak berangan? Di Ampang hormon Kos semakin tak seimbang. Dia sempat mebuat aksi-aksi porno di hadapan ribuan penonton yang menyaksikan perlawanan kami. Antaranya aksi tonggeng dan aksi terlentang.

Walaupun begitu kami rasa telah disumpah (bukan sumpah-sumpah) kerana lane kami asyik stuck. Mungkin aura Ann dan kaki simennya yang telah menakutkan lane kami sampai stuck sajork. (Penat pulak aku buat laporan pasal bowling ni, adeiii!)

Selesai bersukan, kami mentekadarah kat Setapak (kot?) di kedai BUKAN milik makcik ELEZA. Char Kuew Teow special dengan udang besar yang sangat banyak. First taim aku datang sini. takjub gak aku tengok orang sampai beratur nak beli char kuew teow kat kedai ni. Aku yang dah kelaparan hanya membedal tanpa memandang kiri, kanan ataupun belakang. Yang penting aku dan Charm bedal udang tu dengan kulit-kulitnya sekali. Incik Casper lak campak kulit udang atas lantai. lagi dasssaaaattt! Sedap jugak. Balik Puchong aku balun pulak mekdonel. Lapar wei bersukan ni!


Ann dan Capik dengan aksi masing-masing. Harap maklum, itu bukan wanita melayu terakhir. Sila jangan terpedaya!

Kebuluran tidak mengira tempat.

Aksi merebut lelaki. Diharap Sun tidak cemburu. Hiks!

Amukan tentera bergajah. Makan, makan dan makan. Yang kanan sekali tu tentera tikus.

Lagi gambar? Di sini.

~ by adriananatasya on January 10, 2009.

8 Responses to “BOWLING BOWLING BOWLING”

  1. Aksi merebut lelaki. Diharap Sun tidak cemburu. Hiks!

    wwwaahh…harus ke aku nk cemburu??rebut lagi weh..hahaha..gilak korg!!!

  2. ye ke tak cemburu? habis tu yg ko sms kat eleza nak babap dia persal? wakakakakaak

  3. huakakakakaka….babap manja je sbb korg terjah2 capik utk dptkan gosip yg x betul nih..

  4. wehh…aku tewas bersebab..

    penyokong no 1 aku x dtg..haha..

    lagi 1..pic aku ngan beratur x ada ke…

    panjang weii…hahha…

    haha…

    lagi 1..tq sape belanje aku makan…tq yeahh..

  5. gelap la nik… lagipon aku tak bawak kamera mahal aku. huhuhuhu

  6. sape blanje ko nik..?
    bak meh RM6!

  7. manakala Liza pula pulang awal untuk masak nasi buat suami.<< wakaka..sape plak suami aku tu??hahaha

  8. haha…bukan manjer ke.??

    hahaha…aku 1 acc ngan antie ma…hha..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: