SIAPA AERIL ANDY?

Siapa Aeril Andy? Ekceli akupun tak jumpa-jumpa sebarang profile tentang budak ni di internet. Kiranya masih misteri la. Yang aku tau dia ni berlakon dalam Kisah Qaisara 1. Aku haram kejadah trak pernah nonton drama tu. Tapi dia kiut kan?
Tiap kali aku nampak lelaki yang kiut atau hensem mesti aku perasan yang dorang tengok aku, walhal non adoo. Sapalah nak tengok aku yang macam lembu nih. Huhu. Boypren akupon adoo jugak. Wwwah… larriikks… tercarut boypren sendiri pulak.
Kenapa ek entry ini wujud? Sebab aku takleh tidurla uols. Dah macam insomnia dah. Tiap-tiap hari aku tidur after kul 4. Apa nak buat ni? Semalam aku try makan ubat tidur, berjayala jugak tidur pada pukul 3.45 pagi. Wakakka, cam tau jek aku tido jam berapa. Taklah, sebab aku ingat lagi ada sms masuk masa tu, pastu aku gollll.

Kenapa muka mamat ni masih enterprem? Eh! Blog aku, suka ati aku la! Huhuhu.

Well, meh berlucah sikit. Aku dapat info tentang saiz ciknek dan bangsanya. Betul atau tidak tak taulah. Tapi aku rasa macam betul. Huhuhu. Check it out!


Chinesse : 11 cm
Malay : 13 cm
Indians : 17 cm
Caucasions : 16 cm
African : 19 cm

Well, semua orang pegang pembaris sekarang ok? African 19 cm? Mau rabak wei! Malay 13 cm je, oklah tu dari takde kan? Huhu. Yaa Ampunnn… mengarutnya aku di pagi-pagi buta ni. Macam manapun aku prefer melayu. Hahahah.

~ by adriananatasya on January 11, 2009.

3 Responses to “SIAPA AERIL ANDY?”

  1. Hye…
    lama x komen..ahaks~
    anis ada myspace mamat nih…
    mmg confirm dia pnya coz email dia dulu prnh msuk dlm mjlh mangga…

    ni URL myspace aeril nih..
    http://www.myspace.com/aeril_andy
    sila2kan gonjeng~
    ahaks

  2. By the way,
    aeril ni ada keturunan indonesia…
    xtau la belah ayah or mak..

  3. tq anis… baru jumpa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: